Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Феновете на Пирин с обръщение към отбора
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:35 / 16.03.2015Коментари (0)557
©
Феновете на ОФК "Пирин" излязоха в социалните мрежи днес със специално обръщение към футболистите, треньора, ръководството на клуба и футболната общественост на Благоевград преди предстоящия шампионатен двубой с Локомотив (Горна Оряховица), който също е претендент за влизане в елитната "А" група. 

"Орлета, следващия кръг ни предстои най-важната битка във войната за влизане в "А" група, се казва в обръщението. Ние, феновете на Пирин, заставаме твърдо зад футболистите, вярвайки в техните възможности. Предстои ни мач - рубикон за крайния изход на първенството в "Б" група." 

Според феновете "война се печели, само когато армията е съставена от вярващи в себе си войници и отдаден на каузата Генерал". 

"На 21.03.2015 г. искаме да видим "орли", които летят като господари над терена в дома на най-футболния град в България!", заявяват емоционално още привържениците на благоевградския Пирин. 

Те обръщат специално внимание на новите момчета, които за първи път обличат зеления екип, като им казват добре дошли в семейството на Пирин, определяйки го като "клубът, дал половината настоящ национален отбор, клубът, чието име всява страх във всеки противников футболист минал табелата Благоевград, клубът, който е дал най-талантливите футболисти в историята на българския футбол". 

Заедно с пожеланията си за успех феновете напомнят на футболистите, че е важно да знаят, че съблекалнята, в която влизат всеки ден и от която излизат преди мач, "е с ореол на победители и в нея витае непримиримият македонски дух". 

Феновете благодарят също на кмета на Благоевград и на общинските съветници, че "благодарение на тях Пирин съществува". Те считат, че мястото на отбора е във висшия ешелон на българския футбол. 

В обръщението си те настояват също началният час на срещата с Локомотив (Горна Оряховица) да бъде изместен за по-късно с аргумента, че 21 март е работен ден, а осветлението на ст. "Христо Ботев" работи. 

"Скъпи съграждани, накрая се обръщаме към вас, Пирин има нужда от нашата подкрепа, нека напълним стадион "Христо Ботев" в събота и на всеки домакински мач до края на сезона, се казва в заключение. За война ни трябват войници и генерали, но няма нищо по-добро, което може да вдигне морала и духа на една армия, от това да види народа зад себе си", заявяват феновете на "орлетата".
Още по темата: общо новини по темата: 125
02.07.2015
16.05.2015
07.05.2015
02.05.2015
30.04.2015
26.04.2015
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Пирин загуби от 10 врачани в Благоевград
Акционерно дружество предлага да поеме управлението на ФК Пирин Благоевград
Пирин и Черно море не се победиха в Първа лига
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: