Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Шеф на Пирин: Имаме условия за атака на А група
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:29 / 26.05.2014Коментари (0)673
©
Управителят на ОфК Пирин Благоевград Николай Петрунов и бивш играч на клуба заяви, че пред тима има всички условия за атака на елита следващия сезон. Орлетата предсрочно си осигуриха първото място в Югозападната В група. И след тригодишно скитане по долните ешелони, включително и в А областна група, се завръщат в професионалния футбол. До края на първенството им предстоят още два мача -утре от 18:00 часа на стадион "Христо Ботев" е отложеният с Миньор Перник, а в събота тимът гостува на Места Хаджидимово.

"Тази година Пирин си свърши работата отлично. 4 кръга преди края вече си бяхме осигурили класиране в Б група. Това е благодарение помощта на общината, както и на спонсора ни. Кметът Атанас Камбитов погледна с двете очи към Пирин и се стараеше нищо да не ни липсва. Бяха ни осигурени перфектни условия. Желанието на всички ни е още следващия сезон да атакуваме А група. Имаме възможността да го сторим, както и уверенията на кмета, че ще продължи да ни подпомага. Не е уместно обаче да говорим за бюджети, след като още не е приключило настоящето първенство. Искам да подчертая, че момчетата и треньорският щаб си свършиха отлично работата. Можеше да завършим шампионата дори без загуба, но реферите ни попречиха да спечелим гостуването на Сливнишки герой", посочи Петрунов пред "Тема спорт".

"Рано е да кажем и с кого ще се подсилим. Въпреки че вече има доста спекулации. Появи се дори името на Иван Цветков - не съм говорил с него, но той е добре дошъл, все пак ще си е у дома. Мисля обаче, че Иван може да играе във всеки отбор у нас. Пирин няма да изневери на политиката си и няма да привлича скъ-поплатени играчи", каза шефът на орлетата.

"Наред с преследването на елита другата цел пред нас е да направим така, че пак да се заговори за благоевградската школа. Вече се правят постъпки за това - напълно реновиран бе спортният интернат, който ще се ползва от малките ни таланти. Освен това се прави и разширение на тренировъчната база - изгражда се трети терен. Искаме децата ни да се развиват тук, вместо да бягат в Левски, Литекс или Лудого-рец. А след това да се реализират и 6 първия отбор, както е било винаги в Пирин. Трябва да направим така, че пак да се говори с добро за нашата школа", завърши Петрунов.

Още по темата: общо новини по темата: 102
02.06.2014
30.05.2014
28.05.2014
27.05.2014
21.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: