Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Пирин се справи без проблем срещу Германея и се изравни с водачите в класирането
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:33 / 09.09.2013Коментари (0)776
©
Отборът на ОФК Пирнн се изравни с водачите във временното класиране на В югозападната футболна група, след като без проблем се справи с гостите си от Германея Сапарева Баня. Орлетата победиха с 2:0 с голове на Благов и Шумантов. 

В 19-та минута на срещата, феновете на стадион "Христо Ботев" бяха приканени да се включат с аплодисменти в деня на бенефиса на бившия капитан на националния отбор на България Стилян Петров, който изигра последния си мач.

Самото първо полувреме мина под диктовката на домакините от Пирин, които владееха повече топката и инициативата. Още във втората минута Илиев стреля опасно, Спасов спаси удара му. 

Гостите отговориха с изстрел на Чечев в 17-та минута, но Бахтарлиев спаси. Последваха силни минути от дясното крило на зелените Тони Тасев, който направи няколко добри асистенции, като Благов се възползва от една в 32-та минута и отбеляза хубаво попадение. 

В края на полувремето резултатът не бе удвоен като по чудо, след фрапантни пропуски на Бачев и Шумантов, след центрирания от корнери. 

Тасев продължи с асистенциите и през второто полувреме, когато намери отлично Шумантов, който с хубав и плътен удар матира стража на гостите за 2:0 в 56-та минута. 

След гола на успокоението пиринци се разиграха и направиха няколко красиви комбинации, които обаче не водеха до кой знае какви голови опасности. 

В 69-та минута гостите изпуснаха най-чистото си положение в срещата, след като вратар и защита в зелено си размениха грешно подаване, което бе откраднато от Скаджийски, но стражът на благоевградчани си поправи грешката, след като улови удара на нападателя. 

До края на срещата резултата остана непроменен, а равенството между директните конкуренти за предни позиции между отборите на Миньор Перник и Оборище изравни по-точки отборите на върха в класирането. 

Пирин излезе в състав: Бахтарлиев, Спириев, Георгиев, Бачев, Стоев, Илиев, Шумантов, Тасев, Попев, Благов, Златинов. В игра влязоха още Костов, Стойков и Богоев.
Още по темата: общо новини по темата: 102
02.06.2014
30.05.2014
28.05.2014
27.05.2014
26.05.2014
21.05.2014
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: