Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Пирин загуби в Сливница
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 22:27 / 11.05.2014Коментари (0)689
©
Футболистите на ОФК Пирин допуснаха първа официална загуба, след като днес не успяха да победят в нелек мач негостоприемния Сливнишки Герои. Безобразно съдийството през второто полувреме помогна на домакините, като от щаба на орлетата пуснаха жалба срещу главния рефер Волен Чинков и асистентите му.

Пиринци овладяха инициативата през първото полувреме, но успяха да поведат в резултата едва в края му, като за пореден път точен бе Владислав Златинов в 41-та минута. Преди това сериозни пропуски направиха още Коцев и отново деветката на Пирин.

През второто полувреме мач в Сливница почти не се игра. След пет минути игра домакините успяха да върнат едно попадение чрез Хаджиев, като сериозни претенции за нарушение в атака имаше от страна на Георги Георгиев. Няколко минути по-късно пък безумно решение на страничния рефер спря голово положение на Димитър Благов. 

В 60-та минута Чинков пропусна да отсъди категорична дузпа за спъване на Коцев, а дори даде и жълт картон на нападателя за симулация, като още няколко негови съотборника бяха декорирани заради бурните си протести. Малко след това голова атака на Илиев от Пирин бе спряна отново с несъществуваща засада. 

Безобразните съдийски решения продължиха и четвърт час преди края на мача домакините поведоха в резултата, с изключително спорно попадение отново на Хаджиев, и заблуда на страничния рефер, че топката е преминала голлинията.

Последваха отново сериозни просети и нови декорирани в жълто състезатели на гостите. До края на мача домакините накъсаха играта и не позволиха на благоевградчани да изравнят резултата, въпреки 6-те минути добавено време.

Състав на Пирин: Бахтарлиев, Спириев, Бачев, Георгиев, Сандев, Попев, Илиев, Благов, Хаджииванов, Златинов и Коцев. След почивката се появиха още Тасев, Гущеров и Стойков.

Още по темата: общо новини по темата: 102
02.06.2014
30.05.2014
28.05.2014
27.05.2014
26.05.2014
21.05.2014
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: