Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
От Пирин: Нямаме финансови проблеми, целта ни е А група
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:17 / 13.02.2014Коментари (0)629
©
Отборът на Пирин Благоевград опроверга категорично слуховете за финансови проблеми в тима чрез специална декларация, адресирана към спортната общественост. Благоевградчани разкриха, че всичко в отбора им е стабилно и допълниха, че основната цел, стояща пред тях, е класиране за групата на майсторите през следващия сезон.

Blagoevgrad24.bg публикува пълния текст на декларацията без редакторска намеса:

"Уважаеми привърженици на любимия ни Пирин,

По повод зачестилите в публичното пространство нападки срещу клуба и конкретно финансовата стабилност на ОФК Пирин, категорично бихме желали да Ви уверим, че подобен казус към момента не съществува. ОФК Пирин е финансово обезпечен и задължително ще преследва поставената цел - влизане в професионалния футбол, нещо в което нито един от нас не се съмнява. Спекулирането и нагнетяването на излишно напрежение в редиците ни е абсолютно необяснимо и най-важното безрезултатно. Отборът в момента представлява един изключително сплотен и задружен колектив, в който на всеки е ясно каква е целта и как трябва да се постигне.

Абсолютен факт е, че ОФК Пирин запази изцяло ядрото си от изключително опитни, талантливи и перспективни футболисти, а дори и се подсили сериозно в отделни звена, което само по себе си говори за една стабилност във всеки един аспект от съществуванието на клуба. Още повече, вече се мисли и за закономерния според нас резултат - участието на Пирин в професионалния футбол през следващия сезон.

Бихме желали да изразим и силната си благодарност за гласуваното доверие, както и за осигуреното спокойствие за съществуванието на клуба, към Община Благоевград и в частност кмета Атанас Камбитов, като обещаваме, че ще направим всичко по силите си за осъществяване на поставените цели.

Не на последно място искаме да се обърнем и към феновете, доброжелателите, а дори и към тези, които се стремят по един или друг начин да внасят напрежение в отбора - елате на стадион Христо Ботев за първия официален мач на 23 февруари и подкрепете Пирин - лицето на спорта в Благоевград. Колелото ще се завърти отново и Пирин е на път да бъде пак там, където му е мястото, и за целта имаме нужда от всеки един от вас.

Още по темата: общо новини по темата: 102
02.06.2014
30.05.2014
28.05.2014
27.05.2014
26.05.2014
21.05.2014
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: