Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Пирин с инфарктна победа в Сапарева Баня
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 19:36 / 16.03.2014Коментари (0)665
©
ОФК Пирин победи напълно заслужено, но доста измъчено, в днешното си гостуване срещу Германея в Сапарева Баня. Орлетата спечелиха с минималното 0:1, като в деветдесетата минута Димитър Илиев шокира домакините с победно попадение. Зелените имаха тотално преимущество през целия двубой, като мачът се игра буквално пред една врата - тази на домакините. 

Още в първите минути благоевградчани се настаниха в половината на Германея. Туджаров отправи хубав удар в десетата минута, но топкат профуча на милиметри от страничния стълб. Четири минути по-късно последва центриране от корнер, което Бачев за малко да реализира с глава. 

В 14-та минута зелените сътвориха уникално меле в наказателното поле на Германея, като няколко човека шутираха по топката, но без да могат да я пратят в мрежата. Четири минути по-късно Коцев стреля с глава от няколко метра, но покрай вратата. Туджаров пък уцели гредата след половин час игра с ефектен изстрел от около 30 метра.

Златинов последва примера му, като стреля от голяма разстояние няколко минути по-късно, вратарят застина, но по чудо пак не падна гол. 
©

През вторите 45 минути срещата не се промени особено, като пиринци нападаха, а домакините се бранеха, като на моменти опитваха да изнервят гостите си, лежейки продължително на земята при сблъсъци и бавейки играта. 

В 50 мин. главният рефер на срещата Вихрен Манев пропусна чисто положение за дузпа в полза на Пирин, като дори показа жълт картон за симулация на Благов, който дълго оспорваше със съотборниците си това решение. 

После Златинов, Благов, Хаджииванов и Коцев направиха сериозни пропуски, докато се стигне до 90-та минута, когато Благов изведе Димитър Илиев сам срещу вратаря на Германея и го матира, донасяйки трите точки за орлетата, за кеф на близо тридесетте привърженици в зелено, които дори нахлуха на терена от радост. 

В следващия мач благоевградчани домакинстват на Чепинец Велинград, като двубоят е в неделя от 15:00 на стадион Христо Ботев. 

Състав на Пирин: Бахтарлиев, Стоев, Георгиев, Бачев, Башлиев, Попев, Туджаров, Илиев, Златинов и Коцев. След почивката в игра влязоха Хаджииванов, Тасев и Стойков.
Още по темата: общо новини по темата: 102
02.06.2014
30.05.2014
28.05.2014
27.05.2014
26.05.2014
21.05.2014
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: