Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Ръководството на Пирин забрани пиротехниката на домакинските си мачове
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:02 / 27.01.2014Коментари (0)665
©
Ръководството на ОФК Пирин призова своите привърженици чрез официално обръщение да не показват расизъм или каквато и да е дискриминация по време на домакинските мачове на отбора, за да се избегнат глоби, които ще са в огромна тежест на и без това закъсалия финансово отбор.

Шефовете на "орлетата" обявиха също, че забраняват ползването на пиротехника от феновете по време на домакинствата, като целта е също да бъдар избегнати евентуални глоби от БФС. В обръщението се пише, че "хвърлянето на бомбички може да доведе до осъдителни присъди и лишаваше от право посещаване на мачове за сериозен период от време".

Ето и обръщението на ОФК Пирин към феновете на тима:

Обръщение към привържениците на ОФК "Пирин"

Уважаеми привърженици,

Във връзка с проведените две контролни срещи на стадион "Христо Ботев" с отборите на Лудгорец и Пирин Гоце Делчев, бихме желали да Ви обърнем внимание на следното:

За действия или бездействия, с които се обижда достойнството на лице или група лица, чрез презрителни, дискриминационни или унизителни думи или действия, свързани с раса, цвят на кожата, език, религия или произход, на извършителя и на футболния клуб се налагат много сериозни наказания. За подобни нарушения на ОФК Пирин може да бъде наложена глоба в размер на 37 500 лв., отнемане на точки и изваждане от групата.

Освен това, БФС наложи стриктни правила за забрана за използване на пиротехника - факли, бомбички и др. опасни за здравето артикули. Всяко нарушение на тези правила коства изключително нужни за съществуването на клуба финансови средства. Като клуб, който спазва правилата и законите, ние сме предали тези указания на органите на реда, които охраняват двубоите на ОФК Пирин. Длъжни сме да предупредим, че хвърлянето на бомбички може да доведе до осъдителни присъди и лишаваше от право посещаване на мачове за сериозен период от време за провинилите се. Обръщаме се към Вас с призив за образцово поведение по време на мачовете на клуба, така както публиката на Пирин е печелила симпатии не веднъж в историята на футбола в Благоевград.

С уважение:
Ръководство на ОФК Пирин ЕООД Благоевград

Още по темата: общо новини по темата: 102
02.06.2014
30.05.2014
28.05.2014
27.05.2014
26.05.2014
21.05.2014
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: