Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Ръководството на Пирин и новият спонсор се обърнаха към обществеността
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:34 / 03.07.2019Коментари (0)934
© ОФК Пирин
Ръководството на ОФК Пирин, както и представителката на настоящия основен спонсор на клуба Ива Уорън, излязоха с декларация към обществеността, поместена в официалния сайт на клуба.

Blagoevgrad24.bg публикува текста без редакторска намеса:

До заинтересованата Общественост,

До всички привърженици на ОФК "Пирин“ ЕООД Благоевград,

Уважаеми приятели,

Във връзка със зачестилите спекулативни, мнителни и на моменти алогични изказвания по повод случващото се в ОФК "Пирин“ ЕООД Благоевград, ръководството на клуба, както и представителката на настоящия основен спонсор "Емирейтс Уелт“ г-жа Ива Уорън, бихме искали да заявим следното:

Всички подробности около намеренията на "Емирейтс Уелт“ бяха категорично изложени на предходната сесия на ОбС Благоевград и могат да бъдат прочетени в съответните протоколи.

Отново по време на сесията от 28.06.2019 бе съобщено, че детайлният бизнес план, който се изработва и в момента, ще бъде публично достояние най-късно в началото на следващата седмица.

От самото обявяване на намеренията  и от началните разговори с ръководството на ОФК “Пирин" ЕООД Благоевград, "Емирейтс Уелт“  изразява желанието си за партньорство с Община Благоевград, която е стопанин на цялата спортна инфраструктура в областния център. Още веднъж, няма по-желан партньор за  "Емирейтс Уелт“ от Община Благоевград.

Към момента, ОФК “Пирин" ЕООД Благоевград и "Емирейтс Уелт“ имат сключен един договор за реклама, както и два договора за дарение.

Политическата обстановка не е фактор при взимането на решението от страна на "Емирейтс Уелт“ за влизане в разговори за развитието и управлението на ОФК “Пирин" ЕООД Благоевград. Това е един дълго обмислян и планиран ход, чиито момент за реализация настъпи в момента, в който фирмата-спонсор бе готова за това.

“Емирейтс Уелт" приветства всички амбициозни планове свързани с развитието на спорта и в частност футбола в Благоевград, и ще подкрепя всячески и всички, които работят в тази посока, за да може  ОФК “Пирин" ЕООД Благоевград да бъде фактор не само на национално, но и на международно ниво.
Още по темата: общо новини по темата: 92
23.04.2021
03.06.2020
26.05.2020
26.05.2020
20.05.2020
19.05.2020
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: