Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Мениджърът на Джошуа: Ще направим мача с Пулев така, че да смае света
Автор: Стойчо Генов 11:57 / 10.05.2020Коментари (0)460
©
Мениджърът на световния шампион Антъни Джошуа - Еди Хърн, е готов да организира битката с Кубрат Пулев дори и пред празни трибуни. Кобрата трябва да се изправи срещу британеца за поясите на WBA, WBO, IBO и IBF, като вече има различни варианти за провеждане на двубоя. Ако той остане в Англия, със сигурност ще бъде пред празни трибуни, а опции са още Саудитска Арабия и Хърватска.

Според Хърн събитието може да се проведе на стадиона на Тотнъм, а той е готов да го превърне в нещо наистина невиждано до момента. Британецът смята да надскочи всички очаквания и да направи така, че хората да има за какво да дадат парите си. При положение, че галавечерта е без публика, то Хърн се гласи за такива специални ефекти, с които да накара зрителите да добият чувството, все едно са на първия ред до ринга.

"Готов съм на всичко. Разговаряме със Скай и ВВС за различни проекти. Когато започнахме преди 5-6 седмици, приложения като "Зуум" бяха революция, а сега всеки ги използва и вече са скучни. Това означава, че трябва да минем на следващото ниво, да пресъздадем на живо спорт по невиждана досега система, все едно наистина си там и усещаш абсолютно от първо лице атмосферата. Да се говори с години за това събитие. Трябва да предвидим, че и занапред ще има катастрофи, които да ни спират от прекия контакт, затова трябва да сме иновативни. И такива боксови вечери да бъдат достъпни.

Баща ми казва, че съм луд, защото е рисковано, но аз съм готов да го правим. Ще има фойерверки, дронове навсякъде, с които ще правим картина от 360 градуса. Ако ще го правим в период на карантина, трябва да е нещо, което ще смае света", казва Хърн, цитиран от "Тема спорт". Той ще се опита да дебютира с иновации за двубоя между Александър Поветкин и Дилиън Уайт. Срещата е предвидена за 4 юли в Манчестър пред празни трибуни и ако мине по план, то следващото голямо събитие, което да се организира по подобен модел, ще бъде битката между Кобрата и Джошуа.
Още по темата: общо новини по темата: 171
04.05.2021
05.01.2021
23.12.2020
15.12.2020
15.12.2020
14.12.2020
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Акционерно дружество предлага да поеме управлението на ФК Пирин Благоевград
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
Разлог отбеляза 64 години от първата волейболна среща
Пирин и Черно море не се победиха в Първа лига
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: