Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Промоутърът на Кобрата разкри отлична новина за нашия боксьор
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:09 / 05.07.2019Коментари (2)728
© Фейсбук
Българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев ще получи обратно лиценза си да се бие на територията на щата Калифорния, а и на САЩ като цяло, съвсем скоро. В това увери неговият промоутър Боб Аръм, който води агенцията Top Rank, с която Кобрата подписа през декември миналата година.

88-годишният ветеран разкри, че българинът е покрил всички изисквания на Атлетическата комисия, която суспендира лиценза му за шест месеца, считано от 23 март. Наказанието му беше наложено след оплакване от американската журналистка Джени Суши, която беше целуната по устата от Кубрат след мача му с Богдан Дину. Той трябваше да мине специален курс срещу сексуален тормоз, както и да участва в симпозиум срещу насилието на работното място.

Пулев вече е получил всички необходими сертификати и на следващото заседание на комисията на 22 юли би трябвало лицензът му да бъде възстановен.

"Кубрат трябваше да направи две неща. Едното беше да премине курс срещу сексуалния тормоз, на който аз го придружих и който той премина успешно. Вече имаме и сертификата от Университета в Калифорния. Всичко е точно по този параграф", заяви Боб Аръм, цитиран от Гонг.

"Второто беше да участва на симпозиум заедно с представители на медиите, в който се говореше за оказването на сексуален тормоз срещу журналистки на работното им място. Той се проведе на 3 юли и получих уверение от Университета в Калифорния, че всичко е минало по конец".

"Така че той приключи и с второто изискване от Комисията за възстановяване на лиценза му. И затова според мен той ще получи без проблем обратно лиценза си на заседанието ѝ на 22 юли и ще можем скоро да му уредим мач", допълни още 88-годишният промоутър.
Още по темата: общо новини по темата: 171
04.05.2021
05.01.2021
23.12.2020
15.12.2020
15.12.2020
14.12.2020
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Следващия път нека я цунка,ама по г*за ,може и да няма наказание.
0
 
 
Сертификати за малоумник ще му дадат.Че два. А ония грозил ще се охарчи за лелята адвокат дето я защитаваше колко е невинна. Да и*а и рекламотърсачите дебилни.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Олександър Бабич: Показахме характера на Пирин
Пирин Благоевград изненада безгрешния Крумовград в края
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Въпреки отпадането Григор Димитров е близо до ново изкачване в ранглистата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: