Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Кобрата за Джошуа: Ще победя онзи от Лондон, той няма моята техника!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:10 / 20.02.2019Коментари (12)1246
© Blagoevgrad24.bg
Кубрат Пулев за пореден път не изневери на себе си, като избра високопланинската база в Белмекен за свой тренировъчен лагер. Кобрата проведе лагер именно там и преди победата над Хюи Фюри в "Арена Армеец". Сега българинът се готви за предстоящия си мач на 23 март в Лос Анджелис, като съперникът все още не е ясен.

Пулев обаче вярва, че тази година ще бъде най-добрата за него и още през есента ще има мач за световната титла срещу Антъни Джошуа.

"Не съм в техен интерес. Ето и Джошуа предпочете да играе с някакви други, въртят си техните номера. Да изтупат още малко топката, докато се стигне до мач с мен, чакат ме да не съм във форма, но…. Аз ще го победя, ще го победя, защото той е добър, взривен, силен, но няма моята техника. В един момент всичко ще опре до малки детайли, които аз ще съм изпилил до най-малката подробност и ще го победя. Наистина. Той и Кличко почти щеше да го победи. Защо да не е най-успешната ми година и да стана световен шампион? И колкото хора не вярват, ще видят, как ще победя този боксьор от Англия, който те не вярват, че мога да победя. Нали всички си казват: "не може да издържи и два рунда". Ще видим!", завия боксьорът пред btv.
Още по темата: общо новини по темата: 171
04.05.2021
05.01.2021
23.12.2020
15.12.2020
15.12.2020
14.12.2020
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Всеки един човек, занимавал се поне малко с бокс знае много добре, че това изказване е все едно президентът на Етър да каже "Ще победим ония от Мадрид (Реал), те нямат нашата техника!".
+2
 
 
Кубрат сам си е извоювал да е претендент за световна титла и то за втори път, и като българин от малка България това постижение е огромно, щото където и да излезе Кобрата рекламира България и то шумно! И да падне пада той, като бие, печели България.....
0
 
 
момент да си поема дъх от смях. ХАХАХАХА кой се отказа от мача с него заради измислена травма? Коя е твоята техника?Да влизаш в клинч само нали? Джошуа обаче има дълги ръце и ще държи далеч от клинча. Само да не паднеш първия рунд и после пак да дрънкаш,че той играе нечестно и лафа...Продължаваме напред. Ти си бита карта Кобра-брат ти има повече стил в боя
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Стилиян Петров получи награда за благотворителност
Олександър Бабич: Показахме характера на Пирин
Пирин Благоевград изненада безгрешния Крумовград в края
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: