Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Джошуа: Пулев е като крал за България, но аз съм кралят на ринга
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:24 / 07.09.2017Коментари (2)1890
© Twitter
Антъни Джошуа не пести похвали за следващия си съперник - българинът Кубрат Пулев. В интервю за "Скай спортс" американският шампион заяви, че претендентът за световната титла на Международната боксова федерация е като крал у нас и прогнозира здрава битка на 28 октомври в Кардиф.

"Мисля, че Пулев е много, много талантлив. Той е звезда в родината си, има статут на крал в България. Със сигурност ще бъде мобилизиран да се представи много силно. Няма никакво значение кои негови мачове съм гледал в интернет. Съперниците винаги излизат много мотивирани срещу мен. Трябва да се подготвя за битка с един силен боксьор. Срещу Кличко Пулев бе на високо ниво, а изглежда хората са забравили това. Аз защитавам световната титла и отговорността е голяма. Ще трябва да докажа на Пулев, че съм краля на ринга. Ако мога, искам за запиша 20-ата си победа с 20-и нокаут", заяви британецът, който през април победи Владимир Кличко пред 90 хил. зрители на "Уембли".

Джошуа изглежда обаче е в начален етап на проучване на съперника, тъй като преписа на Кубрат бронзов медал от олимпийските игри в Лондон. Всъщност в семейство Пулеви имат такова отличие, но е спечелено от брата на Кобрата - Тервел.

"Той комбинира прави удари с отдръпване. Познавам този стил. Ще трябва да му покажа, че аз съм по-добър", категоричен е Джошуа.

Още по темата: общо новини по темата: 171
04.05.2021
05.01.2021
23.12.2020
15.12.2020
15.12.2020
14.12.2020
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Пулев е добър ама тая маймунка ще го вкара в кома много е добър Джошуа дано да няма лоши последствия за кобрата след мача
0
 
 
Да застанем пред екрана и да се надяваме на добър бокс . дано да няма лоши последствия след мача . това е спорт . по-добрия . ще победи ! Защо всички искате . добър боск и на 100% победа само от единия !
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Олександър Бабич: Показахме характера на Пирин
Пирин Благоевград изненада безгрешния Крумовград в края
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Въпреки отпадането Григор Димитров е близо до ново изкачване в ранглистата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: