Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Става напечено! Разследват Кобрата за целувката - била нежелана и насилствена
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:34 / 26.03.2019Коментари (1)1278
©
Целувката, която Кубрат Пулев лепна на репортерка след победата си над Богдан Дину, може да му струва скъпо. Не само заради острите реакции в социалните мрежи, а заради реалната заплаха от правни последствия. 

Те дойдоха от изданието "Вегас Спортс Дейли", на което сътрудничи Джени Суши - известна още като Кралицата на голото суши. Позицията е подписана от директора Майк Диксън.

"На 23 март 2019 г., след мача между Кубрат Пулев и Богдан Дину, един от нашите сътрудници - Джени Суши - стана жертва на нежелана, неочаквана и насилствена целувка от Пулев, докато се опитваше да проведе интервю с него.

Работим денонощно с Джени Суши и мениджърския екип на Пулев за по-нататъшно разследване и предприемане на подходящи стъпки/действия след това злополучно събитие.

Държим да изясним, че "Вегас Спортс Дейли" поставя безопасността и доброто състояние на нашите сътрудници над всякакви рейтинги, кликвания и приходи. Също така сме горди от факта, че предоставяме платформа на нашите журналисти, които споделят същата любов към спорта и качественото съдържание.

Това, което се случи на г-жа Суши, е напълно неоправдано и ние споделяме нейния шок, болка и възмущение. "Вегас Спортс Дей
ли" се гордее с това, че е платформа, която защитава и оценява жените и техния принос към компанията и самата спортна индустрия. Искаме да бъдем ясни, че жените трябва да се чувстват сигурни и спокойни, за да изпълняват своите задължения - без злоупотреби и тормоз на работното място.

Г-жа Суши е ценен член на екипа и не одобряваме нарушаването на личното пространство на нашите служители по каквато и да е причина. Заставаме твърдо зад г-жа Суши, докато се опитваме да разрешим този въпрос. Ще оповестим допълнителни детайли, когато ги разкрием".

Показателно е, че самата Джени изтри своя снимка с Кубрат Пулев, публикувана в профила й в "Инстаграм" два дни преди мача, съобщава btv. За сметка на това там фигурират десетки кадри, на която тя позира само по суши.

В същото време Кубрат Пулев направи официален коментар за въпросната целувка, като написа в личния си профил в Инстаграм следното:

"Може би сте видели клипа, в който целувам репортерката след победата ми в събота. Джени всъщност е моя приятелка и след интервюто бях толкова въодушевен, че я целунах. По-късно същата вечер тя се присъедини към мен и други мои приятели, с които отпразнувахме успеха. Във видеото след целувкта и двамата се засмяхме и взаимно си благодарихме. Наистина няма нищо повече от това".
Още по темата: общо новини по темата: 171
04.05.2021
05.01.2021
23.12.2020
15.12.2020
15.12.2020
14.12.2020
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Абсолютно просташка постъпка,ако нямат близки отношения.Че и да имат подробна демонстрация е признак на селяндурска изцепка.Вижте ме колко съм пич.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Олександър Бабич: Показахме характера на Пирин
Пирин Благоевград изненада безгрешния Крумовград в края
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Въпреки отпадането Григор Димитров е близо до ново изкачване в ранглистата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: