Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Кобрата: Парите не са важни, ще нокаутирам Джошуа в 9-ия или 10-ия рунд
Автор: Стойчо Генов 13:40 / 09.03.2020Коментари (7)430
© Blagoevgrad24.bg
Кубрат Пулев отговори на заканата на Антъни Джошуа да го нокаутира в 11-ия рунд. Кобрата заяви, че е напълно възможно той да спечели по този начин малко по-рано. Българинът очаква да откаже световния шампион и да спечели титлите му в деветия или десетия рунд на сблъсъка на 20 юни.

"В момента съм в тренировъчен процес. Имам необходимото време, а не като при "Зауерланд", които ми казваха на втория месец - "давай, играеш за световна титла" и го разбирах от медиите. Направили сме план, ще се подготвям в Германия, тъй като мачът е в Европа. Всички тези години, които съм тренирал в националния отбор като юноша и при мъжете, сега трябва да се осмислят. Аз ще дам всичко от себе си. Бърза победа едва ли ще мога да търся и да направя. Но смятам, че един хубав успех с нокаут в девети-десети рунд е напълно реален", сподели Кобрата пред БНТ.

Той допълни, че не се вълнува от наградния фонд, който ще спечели. Във Великобритания вече се появиха информации за сума в порядъка на 20 милиона долара, която включва разпределението на приходите от билети и платени канали.

"Наградният фонд за мен не е толкова важен. Има някаква гарантирана сума, оттам нататък всичко може да бъде двойно и тройно, така че не мога да кажа нищо. Всичко зависи от гледаемостта, от pay per view. Сумата първо е конфиденциална, второ не смятам, че това е важното в случая. Важно е, че събитието е огромно. Аз се надявам да отида и да победя за България. Важното е да спечеля, важното е да отида и да го нокаутирам", каза още Кобрата.

Пулев заяви още, че очаква Джошуа да бъде предпазлив, излизайки на ринга срещу него, и да опита тактиката си от втория мач с Анди Руис, в който си върна световните титли с успех по точки.

"Въпросът е аз какво мога да направя. Не видях нищо особено от негова страна. Всеки един удар може да бъде решаващ. Той беше предпазлив, защото, както се казва - "парен каша духа". Предполагам, че и сега ще бъде предпазлив, защото аз съм много по-подвижен от Анди Руис и го очакват много сериозни изненади. От моя страна ще наблегнем върху абсолютно всичко - и върху физическата подготовка, и върху удара, и върху бързината. Боксът е един от най-комплексните спортове и едно нещо да куца, може да бъде малкото камъче, което да обърне колата".
Още по темата: общо новини по темата: 171
04.05.2021
05.01.2021
23.12.2020
15.12.2020
15.12.2020
14.12.2020
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Надявам се Пулев да победи, но имам чувството че той просто бърза да се пенсионира...
+2
 
 
Затваряй голямата уста и бачкай...ама много!
+3
 
 
Дребни душици защо хейтите Кобрата? Може всякакъв да е , но нямаме по-добър боксьор в тежка категория , който да се бори за световната титла..Разбира се всеки има право да искаже мнение , но смятам че това е доста ненужен хейт...Палячо смешник , незнам си какъв... Подкрепяйте не%ара тогава и се радвайте за него..С омраза няма да стигнем далече , хранете още Бербо , Гришата , Пулев и после децата ви и те да станат същите хейтъри бълващи само негативна енергия..
+1
 
 
Плямпай си глупости колко си велик ,всички те знаем и видяхме каква боксова круша си ,на 7 рунд си аут,дори много ти давам плезльо.
+1
 
 
Палячо, взимай колкото може повече пари,че ако те уцели по сериозно може и да ти нанесе травма до края на живота. Какъв 8-9 рунд до 5-я си долу. Изобщо кой позволява на някакъв селски бияч по баровете да се качва на мач за световната титла, ако бяха времената на Тайсън,Ивендър и т.н. нямаше да те пуснат кърпите да им переш, но явно и в този спорт липсват кадри и всичко се е обезценило.
+3
 
 
Кобраааа, ти след 2 рунд не може да ходиш, ударите ти стават флегматични (и на брат ти де), движенията като на бременна богомолка, ти чакаш 9-10 рунд!!!!!! Има ли по исфирясала куха ЛЕЙКА от тоз?????? Ти си подписал за сумати му и пари за да паднеш до 4-5 рунд..... Никой не мисли, а и не трябва, че ще станеш шампион..... Шампион на какво???? На плезене и висене на един крак след 2 мощни крошета от кличко ли???? Кой ще те мисли за шампион, след като 5 години вече въртят видеото в нета с кличко????? Направо ти Е*Ъ мамата и те върна в 1 клас????? Това не ти е да биеш деца в бара????? Кобра, ти си срам за България!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Стилиян Петров получи награда за благотворителност
Олександър Бабич: Показахме характера на Пирин
Пирин Благоевград изненада безгрешния Крумовград в края
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: