Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Шеф на Пирин за пострадалия украинец: Добро момче е, чака за консултация с гръбначен хирург
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:03 / 04.04.2022Коментари (1)301
© Фейсбук
Искаме да се разследва докрай и виновните да си понесат последствията и отговорността, каза за БТА изпълнителният директор на Пирин (Благоевград) Таско Тасков във връзка с вчерашния инцидент на стадион "Христо Ботев", при който пострада младеж от Украйна. Тасков уточни, че 19-годишното момче Владимир (Володимир) Будников е настанен в благоевградската болница ПУЛС и се чака да бъде консултиран с гръбначен хирург. Все още не се знае дали и в кое лечебно заведение ще бъде транспортиран за лечение.

"Това е едно добро момче, той беше доброволец в нашата хуманитарна акция "Автобуса на надеждата“ и всички впечатленията са, че това е едно възпитано и коректно момче. Дори ако е направил нещо, което е в разрез със законите, не е това начина, по който да бъде изведен от стадиона", коментира изпълнителният директор на Пирин. 

Припомняме, че инцидентът стана вчера по време на второто полувреме на футболната среща между Пирин (Благоевград) и Левски. В паузата между двете полувремена Владимир Будников беше награден от кмета на Благоевград Илко Стоянов за участието му в хуманитарната мисия на Пирин, с която бяха евакуирани около 30 бежанци от Украйна. Минути след това Владимир беше изведен с линейка от стадиона. Преди мача са проведени две срещи с органите на реда, два пъти е правена инспекция на стадиона в Благоевград, посочи Тасков. 

Срещи са проведени и с Националния фенклуб на Левски, а в продажба са пуснати 1100 билета именно с цел да не се допуснат инциденти, каза още изпълнителният директор на Пирин. Освен Владимир, има данни и за пострадала по време на двубоя жена, която е с леки изгаряния от изстреляна сигнална ракета от сектора на гостите, каза още Таско Тасков.

Днес фенове на Пирин се организират във Фейсбук, за да покажат съпричастност към пострадалия младеж. Срещата е предвидена за 19:00 часа пред болница ПУЛС, където Владимир е настанен за лечение.
Още по темата: общо новини по темата: 49
26.04.2022
18.04.2022
07.04.2022
04.04.2022
15.03.2022
28.02.2022
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 04.04.2022 г.
0
 
 
То така става да си хилиганстваш в чужда държава!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Световни тенис звезди питаха неудобни въпроси Григор Димитров
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: