Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Любо Пенев с мощен артилерийски залп срещу Кабаков, дава го на УЕФА
Автор: Стойчо Генов 15:14 / 17.04.2021Коментари (3)480
© Blagoevgrad24.bg
Треньорът на ЦСКА-София Любослав Пенев даде днес пресконференция преди двубоя на "армейците" с Царско село. Специалистът обаче се съсредоточи върху най-добрия български съдия в момента Георги Кабаков, като отправи мощна атака срещу него. Пловдивчанинът ръководеше полуфиналния реванш за Купата на България между Лудогорец и ЦСКА-София, завършил 1:2. Пенев дори обяви, че ще сезира УЕФА заради действията на Кабаков.

Ето какво заяви Любо Пенев пред медиите днес:

Аз си обичам футболистите и винаги ще ги пазя точно срещу такива провокации. Тези хора трябва да бъдат разобличени и нямат място в българския футбол. Съдията съвсем нарочно и умишлено подстрекаваше да бъдат контузени мои футболисти. Той беше човекът, който най-много искаше домакините да спечелят, особено през второто полувреме.

Разглеждам съдийският доклад и виждам много нередности. Това, което е отразено, е лъжа. Турицов си ходи съвсем нормално и се приближава към съдията и групата футболисти, а в доклада е написано, че е изтичал 30 метра. Защо може да видим доклада на съдията, а не може да видим докладите на съдийския наблюдател и на делегата? Този човек свири мач вчера, защото оценката му е добра. Аз имам информация, че оценката му е добра. Ако не му е добра, той няма право да свири и излиза от нарядите.

Това не може да продължава, защото аз съм загрижен за всички деца, които тренират в школите. Ще попаднете на такъв съдия, който изобщо няма да му дреме за вашето здраве.

Този въпросният човек само с това ще го запомнят. Той представлява българския футбол в Европа, българското съдийство в Европа. Шефът на съдиите трябва да вземе мерки. Това не е от вчера. Имаме много пресен, нахален пример от онзи ден в Разград. Без да замесвам клуба, аз като физическо лице, като бивш професионален футболист, като професионален треньор ще направя един запис и ще го изпратя в УЕФА с ясни и точни ситуации и ще поискам мнение от експертите в УЕФА, щом крием оценките на съдийските делегати. Този съдия няма място дори в махленския футбол.
Още по темата: общо новини по темата: 152
25.05.2021
12.05.2021
10.05.2021
08.05.2021
07.05.2021
28.04.2021
предишна страница [ 1/26 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Владко,ти Чичовото,знаеш,ли го от ,,време оно''?Велик футболист, добре,че не игра,в Онова американско лято!
0
 
 
Много яко се изхвърли,брат!!!Ти може да искаш играещите срещу ЦСКА да лазят на колене....Съдията е перфектен отвсякъде,иначе как ще свири в Шампионска лига???Нищо не си забравил...левак!!!!!Ела на Лаута и ще видиш кой и как ще ти свири на Родопска гайда !!!!!
0
 
 
Защо не крещя срещу П.Костадинов,на полу финала с Ботев пд?А отворко?
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Олександър Бабич: Показахме характера на Пирин
Пирин Благоевград изненада безгрешния Крумовград в края
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Въпреки отпадането Григор Димитров е близо до ново изкачване в ранглистата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: