Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
От Лудогорец ревнаха срещу наш рефер, пратиха гневно писмо до БФС
Автор: Стойчо Генов 14:29 / 05.04.2021Коментари (0)704
© Blagoevgrad24.bg
Ръководството на ПФК Лудогорец изпрати гневно отворено писмо до временния президент на БФС Михаил Касабов и до шефа на съдийската комисия Костадин Гергинов. От Разград негодуват срещу назначението на рефера Волен Чинков за първия полуфинал за Купата на България срещу ЦСКА-София.

Публикуваме без редакторска намеса официалната позиция на ПФК Лудогорец:

Уважаеми Господа,

С огромна изненада научихме от медиите за назначението на Волен Чинков като главен съдия на полуфиналния мач ЦСКА-София - Лудогорец на 7 април в София. Много бихме искали да вярваме, че това назначение е плод на техническа грешка и недоглеждане от страна на Съдийската комисия. Предвид обаче паузата за националните отбори и спадналото напрежение около грубите съдийски грешки в първенството считаме, че Костадин Гергинов и неговите колеги са има имали достатъчно време и спокойствие да обмислят внимателно нарядите.

В тази връзка сме убедени, че назначението на Волен Чинков има някаква скрита цел и е умишлено показване на мускули в разрез с правилата, които Съдийската комисия сама оповести.

Нека припомним какво каза Костадин Гергинов на 4 март 2021 г.: "Георги Кабаков е от град Пловдив и по тази причина отпада като вариант за мача ЦСКА-София-Локо (Пд)". Защо тогава, г-н Гергинов, назначавате софийския рефер Волен Чинков на мач с участието на ЦСКА-София? Каква е тази метаморфоза, която претърпяхте за месец? Говорите едно, правите точно обратното. Защо не спазвате собствените си принципи? Вероятно, за да угодите на някого, така както направихте със замазването на гафа на страничния рефер, довел до отмяната на чист гол за Лудогорец на мача с Царско село. Дали пък принципите, наложени от вас, не важат само за определени клубове?

ПФК Лудогорец винаги е бил за спазването на правилата. Винаги сме се опитвали да подхождаме с разбиране към грешките на реферите. Безпринципни решения обаче няма как да търпим.

Вече е ясно на цяла България какъв човек управлява съдийството. Човек без принципи, оплетен в лъжи и интриги. Човек, който е зависим и очевидно дължи на някого нещо. Ръководител, срещу чийто модел на работа се обявиха редица клубове от професионалния футбол.

Безпринципните Ви решения тровят съдийството, г-н Гергинов. Затова са и грубите грешки на реферите през последните месеци. Затова са и скандалите по българските терени. Футболният мир виси на косъм заради Вас. 

В заключение искаме да Ви кажем, че не дължите обяснение на никого. Не бързайте да ни отговаряте. Обяснението го запазете за гузната си съвест.
Още по темата: общо новини по темата: 152
25.05.2021
12.05.2021
10.05.2021
08.05.2021
07.05.2021
28.04.2021
предишна страница [ 1/26 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Стилиян Петров получи награда за благотворителност
Олександър Бабич: Показахме характера на Пирин
Пирин Благоевград изненада безгрешния Крумовград в края
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: