Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
ЦСКА-София уволни Акрапович, Любо Пенев се връща на бял кон
Автор: Стойчо Генов 21:40 / 28.03.2021Коментари (18)570
©
Мечтата на Бруно Акрапович да води ЦСКА-София и да печели трофеи с "българския Байерн" приключи. Босненецът е уволнен от клуба заради "неудовлетворителното представяне на отбора в битката за титлата и призовите места срещу преките конкуренти". Новият треньор е Любослав Пенев.

Публикуваме без редакторска намеса официалното съобщение от ПФК ЦСКА-София:

Армейци,

Любослав Пенев е новият старши-треньор на клуба. Легендата на червените заменя на поста досегашния наставник Бруно Акрапович. Рокадата е продиктувана от неудовлетворителното представяне на тима в битката за титлата и призовите места срещу преките конкуренти.

От началото на пролетния полусезон ЦСКА лъкатуши в изявите си, а на самия терен обликът, качеството на игра и резултатите на отбора не са убедителни.

За новото си завръщане на “Армията" Любослав Пенев е бил убеден от главния мениджър на клуба Стойчо Стоилов. Тъй като в момента собствениците на клуба продължават да осигуряват коректно бюджета, но са се дистанцирали от оперативната власт и кадрова политика, именно Стоилов е инициирал промяната и поел отговорност, че Пенев е най-подходящият и правилен треньор да бъде начело на армейците. В името и за благото на ЦСКА той е получил "картбланш“ да действа. При създалата се ситуация от "Царско село“ са уважили желанието на своя досегашен наставник.

Още от утре Любослав Пенев започва работа с тима в подготовката му за първия сблъсък от полуфиналите за Купата на България срещу Лудогорец на 7-ми април.
Още по темата: общо новини по темата: 152
25.05.2021
12.05.2021
10.05.2021
08.05.2021
07.05.2021
28.04.2021
предишна страница [ 1/26 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много жалко! Жалко за българския футбол, жалко за Гриша Ганчев, недостойно от негова страна, особено ако е вярно, че е отстранен заради неразбирателство с футболисти! А относно Бруно, заставам зад коментара на колегата Макларън! Бруно има германски паспорт, надявам се да осъди ЦСКА за цялата сума до края на договора. Треньорите трябва да се вземат в ръце и да не позволяват собствениците на клубове да ги подритват! Сегашното положение е нетърпимо, футболистите да гонят треньорите, феновете да решават, дали един треньор става или не става!
+2
 
 
Изменник, предател, ама по-добър треньор не сте имали в цялата история ! Купите и това 6:0 ... Дебело подчертавам, че 6:0 не е на Тунчев, а на отбора създаден от Бруно. Както титлата ви я намаза Ераносян, а Херо ви беше създал отбора. По-редно е да му вдигнете паметник, ако трябва пишете "предател" на него...Колкото и да го плюете мястото му в историята на "Локомотив" не може да бъде изтрито !!!
+1
 
 
Това доказва само едно-никой местен циганин не може да вирее и да е щастлив извън Столипеново! И във Факултето да иде-там не може да се адаптира! Затова-Стикс,Джако, и другите събирачи на найлон-стойте си тук,радвайте се и мислете,че сте нещо много велики! Без вас Пловдив няма да е същия-няма да има с кой да се кодошим! И сега-прибирете си Бруно-да е пълен цирка-все ще измислите някой нова декларацийка как сърцето на мангала не е престанало да тъпти в църно-бял ритъм,как се е опомнил ,осъзнал и ронил сълзи, как Айшето чакала дете от него--абе лакърдии много! Нека сапунката да продължи!
0
 
 
Акрапович уволнен,връща се в Локото помощник на вратарите и ще помага за валирането и поливането на тревата.Ще му помага и Анте Аралица да пуска пералнята за екипите и да лъска калеврите.
0
 
 
Е, май и тоя си намери майстора.Ей,Бруно, тия хора цял живот само с това се занимават, с измами и лижи-мажи.Замазаха ти очите със светло бъдеще и по-добър живот и ...адио рио.Ясно е, че няма да останеш без работа, но дано да си разбрал, че между ЦСКА, ЛОКО,Левски и...няма голяма разлика.Т.е няма как те да са като Байерн.И затова не са.
-1
 
 
АЙ КАНАРИ!!!! ЖЪЛТО ЧЕРНИ БОГОВЕ!!!! ЗАКРИВАЙ ЛОКУТУ!!!!
на 29.03.2021 г.
0
 
 
Любо е същия глупак само дето ламти за още повече пари. Беше направил хубав отбор при селяните а той напусна.
+2
 
 
Бруно! Дано имаш железен договор и тройна или петорна неустойка (нали за такава заплата напуста), че иначе си за лабут! Ако наистина си напуснал Локото за пари то трябва сериозно да си се подсигурил отивайки в онзи кошер на оси ЦЕЦИ!
+3
 
 
Бруно, можеше да бъдеш легенда, но ти си направи харикири. Пуснаха те по ловешката пързалка... и сбогом!
+3
 
 
Можеше да бъде легенда, но избра да бъде изменник ! Съдбата не прощава на предателите! А, можеше да бъде Легенда..... постигна толкова много с любимото Локо....
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Стилиян Петров получи награда за благотворителност
Олександър Бабич: Показахме характера на Пирин
Пирин Благоевград изненада безгрешния Крумовград в края
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: