Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Стойчо Младенов ще бъде оперативен директор в ЦСКА 1948, приключи с треньорството
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:01 / 17.08.2022Коментари (1)237
© Фейсбук
Ръководството на ЦСКА 1948 обяви назначаването на Стойчо Младенов като оперативен директор в клуба. Това стана на официално събитие, провело се на комплекс "Царско село" в столицата. Самият Младенов обяви, че прекратява официално треньорската си кариера и ще се насочи към ръководен пост, като се надява с опита си да помогне на ЦСКА 1948 да постигне целите си.

Легендата на ЦСКА прекратява кариерата си след над 30 годишен стаж, в който е бил наставник в Португалия, България, Гърция, Саудитска Арабия, Египет и Казахстан.

"Приключих кариерата си като треньор. Минавам в друга сфера, като ръководител. Започвам в клуб, който е осонван от фенове и легенди на ЦСКА. Виждам, че се развива възходящо. Самото представяне и класиране го показват. Направих този избор да бъда ръководител, след като нямам други оферти от България. Щастлив съм, че влизам в клуб, който е изпълнен с фигури, табели на ЦСКА.

Надявам се със своя опит да бъда полезен във всяка една сфера на клуба. Ще ми трябва време за да се ориентирам", каза Стойчо Младенов

Той коментира и недоволството на част от феновете, че е приел офертата на ЦСКА 1948:

“Всеки е в правото си да бъде недоволен. Аз съм достатъчно зрял човек, за да преценя какво да направя в моя живот. Какво по-добро от това да отида в клуб, в който работят легенди на ЦСКА. Къде да отида - в Лудогорец, Левски? След като ме принудиха да напусна ЦСКА-София, къде да отида? Това е клуб с бъдеще.

През тези три месеца имах срещи с ръководителите, спонсорите и придобих представа. Колко е богат спонсорът, аз не знам. Това е най-малката заплата, която съм получавал - като активен състезател и треньор. Наляво и надясно интригите продължават", допълни Младенов.

Специалистът коментира и бъдещата си работа с Любослав Пенев, тъй като двамата участваха в медийни престрелки преди време.

“Това е прецедент да бъдем в един крлуб с него. Когато има силни характери, прехвърчат искри. Има нещо, което да ни обедини и това е футболният клуб ЦСКА. Самото наименование оперативен директор говори красноречиво. Спортно-техническата част е изцяло, 100% на Любослав Пенев. Правото на всеки треньор е да менажира. Всичко останало аз и Гьонов се надявам да го постигнем.

С всяка година трябва да сме все по-напред. Всички тук сме с характер на победители. Търсим максимума във всеки един мач", заяви още Младенов.

“Защо да не отида на “Армията"? Както получавам крайни есемеси, така и положителни. Да наречем ли Гибона предател, или Наско Сираков? На мен, а на всички ни е неприятно, че има две ЦСКА-та. Искам да видя един ЦСКА. Феновете - разделени, легендите - разделени, ръководителите.

Искам да видя единен ЦСКА. Не говоря за обединение. Има разделение между фенове, легенди. Факт ли е - факт е. Защо в Левски няма разделение? При нас се поощрява - разделяй и владей. Историята го показва. За съжаление разделението продължава. Надявам се това да прекъсне веднъж завинаги.

Никой не желае разделение. Аз мечтая за единен ЦСКА. Как ще завърши мачът между двете ЦСКА в следващия кръг? Който е по-добър - да победи. Който е по-добър и има спортно щастие, нека да победи", каза Стойчо Младенов.
Още по темата: общо новини по темата: 70
31.05.2023
25.05.2023
23.05.2023
05.05.2023
04.05.2023
21.03.2023
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ето затова в България футбол и изобщо спорт няма да има! Директори, директорчета, много вожд, малко индианец!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Стилиян Петров получи награда за благотворителност
Олександър Бабич: Показахме характера на Пирин
Пирин Благоевград изненада безгрешния Крумовград в края
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: