Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Неделев с емоционални думи: Така ми се играе ... Мечтая да имаме дете с моята приятелка
Автор: Стойчо Генов 10:19 / 22.07.2022Коментари (26)277
© btv
Капитанът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев разказа как протича възстановяването му след тежката операция в Грузия и какви са най-съкровените му мечти. Любимецът на всички "жълто-черни" фенове бе гост в предаването "Тази сутрин" по БТВ.

Ето какво заяви Неделев пред водещия Златимир Йочев:

Чувствам се добре, възстановяването върви по план. След няколко дни ще правя изследвания на главата. В България ще дойде и проф. Шота Ингороква, който ме оперира.

Предписанията на лекарите са да не излизам в това горещо време, доста високи температури. Трябва да си стоя вкъщи, или да излизам сутрин рано или вечер късно. Не трябва да излагам главата си на слънце и затова постоянно съм с шапка.

Ще ми бъде направена каска, от вътрешната страна ще е по-твърда, за да няма евентуално удар в главата. Другата част ще е почти същата като тази на Петър Чех.

В момента не мога да ям сладко, не ми дават никакъв алкохол. Всичко останало е позволено. Спазвам предписанията, защото искам да се възстановя по-бързо. На 25 юли ми предстои скенер на главата. Чуваме се 1 път в месеца с проф. Шота Ингороква, на когото съм благодарен, че ми спаси живота. Искам да благодаря също така на моята приятелка, която беше до мен, както и на всички, които ме подкрепиха.

Не помня как се случи инцидентът. Като се качихме в автобуса, само след няколко минути стана катастрофата. Аз помня единствено, когато се събудих в болницата. Разпитах нашия доктор как се е случило и не можех да повярвам. Радвам се, че съм жив.

Не мога да кажа кога ще се върна във футбола. Надявам се след скенера да ми позволят да почна да правя нещо – бягане, упражнения. Така ми се играе...

Тежко е, защото цяла година се борихме да играем в Европа, а сега само гледам от трибуните. След операцията на коляното знаеш точно след колко време ще се завърнеш на терена, а сега не е така. Когато ми кажат докторите, тогава.

Нямам болки в главата. Не ми се е забило стъкло в главата, а просто се е получил камшичен удар. При него аз удрям главата си в седалката пред мен и след това при връщането евентуално съм се ударил и в седалката отзад.

Всички отбори и фенове в България ме подкрепиха. Даже първият клуб, който го направи и ми пожела бързо оздравяване, беше Локомотив Пловдив. Много съм благодарен на всички.

Сега имам повече възможност да обърна внимание на приятелката ми. Тя също го преживя много тежко. Когато е научила за катастрофата, е получила шок, вдигнала е кръвно и е отишла в спешното. Когато ме видя в болницата, че се чувствам по-добре, вече се поуспокои.

На 18-и трябваше да бъдем кумове на най-добрия ми приятел, но ще има време за всичко. Мечтая близките ми и приятелите да са живи и здрави. Мечтая да имаме дете с моята приятелка. Мечтая Ботев Пловдив да е сред топ отборите и всяка година да играе в евротурнирите. Мечтая и да направя добър трансфер като за последно. Догодина ставам на 30 години. Но най-важното е да сме живи и здрави.
Още по темата: общо новини по темата: 70
31.05.2023
25.05.2023
23.05.2023
05.05.2023
04.05.2023
21.03.2023
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Не каза да имаме, а да си направим. Браво Тоше, само така! Направо с рогъ
0
 
 
Тошко работи по въпроса а детето ще дойде.Възстановявай се .
+3
 
 
Мразя циганите, но Неделев е най-добрият им играч.
-2
 
 
Тоше, бързо възстановяване и връщане на терена! Всичко друго ще бъде наред. А на онази мастия по-долу (алиса) само да напомня, че първият отбор с циганин-капитан е любимият му табор от задния двор на Аграрния. Да пита някой по-стар циганин за Юлиян Джевизов.
на 22.07.2022 г.
+4
 
 
Бързо възстановяване Тоше! Желая ти скоро да се оправиш и да бъдеш жив и здрав.
0
 
 
Тоше, първо здравето после футбола. Даде достатъчно на Ботев и на футбола ни като цяло. Показа че още има магьосници и мечтатели в тази игра у нас. Бързо оздравяване.
+1
 
 
Успешно възстановяване, Тошко! И да се махал от тоя цигански отбор Ботев. Не ти е мястото при тея столипиновкси мангусти.
0
 
 
Дано си жив и здрав и да ти се роди не едно, а колкото си пожелаеш деца! Другото е бош лаф.И да не продължиш с футбола не е проблем. Ние Локомотивците те помним и от финала и от 6-0, и с гола ти от центъра....
+10
 
 
Прав си, Тошко! Най-важното е да сме живи и здрави! Успешно оздравяване и дано ви дари Бог с детенце! Останалото са фантазии!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Олександър Бабич: Показахме характера на Пирин
Пирин Благоевград изненада безгрешния Крумовград в края
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Въпреки отпадането Григор Димитров е близо до ново изкачване в ранглистата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: