Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
20 наши треньори получиха дипломите си за лиценз УЕФА Про
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:22 / 25.05.2022Коментари (8)266
©
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов лично връчи дипломите за УЕФА Про лиценз на общо 20 родни треньори. Това стана на официална церемония, състояла се в Национална футболна база "Бояна“.

Лицензите дават възможност на специалистите да ръководят елитни клубове както в България, така и в цяла Европа, а също така и национални отбори на всички нива.

"За мен е чест да връча дипломите на някои от най-изтъкнатите фигури в българския футбол в момента. Познавам всички вас, с някои съм бил съотборник, с други - съперник на терена, но желая на всички ви да покажете на практика това, което сте научили през последните две години“, заяви Борислав Михайлов.

Треньорите, завършили успешно обучителната програма, са следните:

Ангел Стойков, Александър Тунчев, Живко Желев, Валентин Илиев, Станислав Генчев, Левон Апкарян, Тодор Симов, Сашо Ангелов, Юри Васев, Владимир Манчев, Христо Арангелов, Малин Орачев, Мирослав Косев, Петър Костадинов, Константин Мирчев, Светослав Петров, Тодор Живондов, Веселин Великов, Димитър Палазов и Мартин Кушев.

В последните 16 месеца те преминаха през интензивно обучение в новата учебно-образователна програма на УЕФА, базирана на реални практики, и със завишени изисквания от гледна точка на брой учебни часове, развитие на дигиталните и на професионалните възможности на курсистите.

Курсът се състои от 14 учебни модула, сред които – "Отбор“, "Индивидуално усъвършенстване на уменията на треньора“, "Създаване на подходяща работна среда за развитие и усъвършенстване на знанията и ученията по отношение на спортната подготовка“, "Аналитичните способности на треньорите в дигиталната ера“.

Веднъж седмично практическите наставници (тутори) наблюдаваха и активно участваха в тренировъчния процес на курсистите, съобщиха от футболната ни централа. Като част от обучителния процес специалистите преминаха и през едноседмични стажове във водещи европейски клубове.

Преподавателският съвет бе оглавен от ръководителя на курса доц. д-р Юри Николов, а сред лекторите бяха д-р Нестор Юруков, проф. Татяна Янчева, проф. Даниела Дашева и др.
Още по темата: общо новини по темата: 70
31.05.2023
25.05.2023
23.05.2023
05.05.2023
04.05.2023
21.03.2023
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Колко точки е разликата мургавелковци?
0
 
 
Тодор Неделев е Магьосник. Просто няма как, Футболист играл заедно или срещу Неделев, да не е забелязал магическото му докосване, поглед, пас или удар. Сигурен съм че и М.Илиев е гласувал за Неделев. Мнението на циганите от Столипиново няма значение.
-1
 
 
Хубаво но и двамата вече не са в Локо пд.
-1
 
 
то ако ставаши само с дипломи аз нямаше да работа на казаните в Чистотата
-2
 
 
6-0 Отличник! Тунчев ще изнасилва жълтури в Кърджали. С колко този път!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Олександър Бабич: Показахме характера на Пирин
Пирин Благоевград изненада безгрешния Крумовград в края
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Въпреки отпадането Григор Димитров е близо до ново изкачване в ранглистата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: