Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
БФС нахока футболисти, треньори и шефове на родните клубове
Автор: Стойчо Генов 15:38 / 08.04.2019Коментари (3)972
© БФС
Ръководството на Българския футболен съюз публикува на официалния си сайт обръщение към треньори, футболисти и шефове на родните клубове, в което ги призова към уважително поведение спрямо опонентите си и институциите, отговорни за провеждането на мачовете у нас.

Ето какво се казва в официалното обръщение на БФС:

Във връзка със зачестилите публични изказвания, сериозно преминаващи границите на добрия и приемлив тон, ръководството на Българския футболен съюз призовава треньорите, функционерите, футболистите и всички представители на професионалните ни клубове към уважително поведение както спрямо опонентите, така и спрямо институциите, отговорни за безпроблемното провеждане на първенствата у нас.

Всички ние сме наясно със спецификите на конкуренцията в спорта; именно затова вярваме, че тя би следвало да бъде здравословна и почтена, както подобава на традициите и претенциите на клубовете и лицата, участници в оспорваното съперничество на всички нива в професионалния ни футбол.

Противно на налаганото в общественото пространство мнение, Българският футболен съюз и компетентните комисии към него не разглеждат налагането на финансови и дисциплинарни санкции като приятна активност, точно обратното – категорични сме, че прогресът на футбола у нас е правопропорционален на по-малкия брой спорни казуси. Когато обаче налице е съзнателно наслагване на напрежение преди, по време или след дадена футболна среща, БФС е длъжен да прибягва до най-строги мерки според правилниците и наредбите, с които всички клубове са добре запознати.

Намираме се във финалната права на един от най-интригуващите и атрактивни сезони в последните години; факт, който най-добре може да бъде потвърден от все по-големия публичен интерес към шампионата. Затова и призоваваме всички участници в него към феърплей и джентълменско държание както на терена, така и извън него.
Още по темата: общо новини по темата: 158
07.06.2019
06.06.2019
04.06.2019
04.06.2019
30.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ами оправете си съдийството,че такива подлоги са...Футболът е за хората на стадионите и един подлизурко да се подиграва с нервите им,а също с труда и хляба на футболисти и треньори някой път идва в повече.Затова в Перник са известни с винкели...!
0
 
 
Какъв прогрес във футбола.Такъв разпад не е имало.Тоя с перуката нека се махне.
+4
 
 
Ха ха ха :) Не Ви ли е срам бе Боклуци от БФС,това е най - коректният тон :) За 12 години само красиви думи без реална стойност, потъване на милиони, пиянски оргии, обещания и диктат! Плашете Гаргите вече...с удоволствие бих Ви теглил една нашенска, но нали сме Европейци уж ! И все пак размослих...Да ви...е*а майката смотана!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Стилиян Петров получи награда за благотворителност
Олександър Бабич: Показахме характера на Пирин
Пирин Благоевград изненада безгрешния Крумовград в края
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: