Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ново 20! Векилска и Емо Чолаков се връщат в Би Ти Ви?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:39 / 06.07.2019Коментари (0)728
©
Мариана Векилска и Емил Чолаков може отново да изгреят в Би Ти Ви, стана ясно тези дни. Макар че и двамата напуснаха телевизията преди месеци, наскоро се появиха на официално нейно събитие, свързано с кампанията "Да изчистим България заедно". И се държаха така, все едно продължават да работят там. 

Поведението на Векилска и Чолаков на събирането, на което бяха поканени всички официални лица на Би Ти Ви, с пълно право предизвика подозрения, че двамата са решили да се връщат на старата си работа. Бившата водеща на "Тази събота и неделя" не спираше да се върти около екипа на предаването, в което си вадеше хляба до края на декември. Както е известно, след като напусна, тя отиде в Брюксел, за да работи в структура към Еврокомисията, свързана с въздухоплаването. За всички обаче е ясно, че тв звездата няма никаква представа от предмета на дейност на въпросната структура. Още когато замина, тя обяви, че ще я обучават, преди да започне същинската си работа. Не е ясно дали обучението е било успешно. 

Сигурно е обаче, че от известно време Мариана се е прибрала в България и не пропуска случай да се покаже в светските среди, за да напомни за себе си, а още повече – да се отърка в бившите си тв шефове. На събирането за екокампанията на телевизията една от най-коментираните теми бяха милите очички, които Векилска правеше на мениджърката по социалните проекти в медията – Мария Лазарова. Освен това звездата направи всичко възможно, за да размени поне няколко думи и с големия бос – Флориан Скала. Въпрос на време е да стане ясно дали усилията ѝ ще дадат плод. 

За Емил Чолаков вече е почти сигурно, че е отворил вратата за връщането си на старото работното място. Както "Уикенд" писа, говори се, че синоптикът страда от трудно преодолима носталгия по телевизионното си минало и все не може да свикне с липсата на камери и светлини там, където работи в момента. По странно съвпадение и неговият нов трудов договор е свързан с въздухоплаването, както на колежката му – занимава се с прогнозите за времето на летище "София". За разлика от Векилска, той има нужната квалификация, но колегите му подозират, че му липсва трудов ентусиазъм. В Би Ти Ви щатът му е свободен вече два месеца, докато този на Мариана веднага бе запълнен от новата водеща Александра Кръстева. Няма да е изненада, ако Емо скоро отново заблести редом с двете си колежки Станислава Цалова и Натали Трифонова. Показателен е фактът, че нито една от тях не присъстваше са въпросното екосъбиране, на което той бе поканен. 

За Мариана нещата с връщането в Би Ти Ви са по-сложни, твърдят запознати. Наследницата ѝ в ефира получавала много добри отзиви от шефовете си, а и зрителите я харесват, така че едва ли ще я свалят от екран. Шансовете за Векилска са или да я сложат зад кадър, което едва ли ще ѝ хареса, или да ѝ дадат рубрика в предаване като "Тази сутрин" или "Преди обед".

Още по темата: общо новини по темата: 1098
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
49-ото Народно събрание
Кюстендилска пролет
Първа лига сезон 2023/24
Футбол - други
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: