Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ники Илиев и Даниел Петканов на дуел във "Фермата"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:39 / 11.10.2019Коментари (0)1378
©
Четирима мъже ще се борят на Арената за дуели във "Фермата: Нов свят“ в събота вечер от 20.00 часа. Преди началото на традиционния седмичен сблъсък между чорбаджии и сиромаси, пред предизвикателствата на първата битка ще се изправят актьорът и продуцент Ники Илиев и водещият на "България търси талант“ Даниел Петканов. Двамата ще се състезават в третото издание на рубриката "Звезден дуел“ като тестват първата игра от същинския дуел. Веднага след техния двубой, своите места на Арената ще заемат седмичните дуелисти Ивайло Шопски и Александър Томов.

И за двамата това ще е първи дуел, в който ще защитават местата си в шоуто. След като изгуби ратайската битка за имунитет за отбора на чорбаджиите, Ивайло Шопски бе избран за първи дуелист и на свой ред предпочете за съперник проектанта Александър Тодоров от отбора на сиромасите. Вторият дуелист получи правото да разпредели точките за всяка от битките в предстоящия дуел. "Спокоен съм, равностойни сме и като манталитет, и като физика“, коментира Сашо, който вече се подготвя за сблъсъка в къщичката на дуелистите. Докато той използва усамотението, за да се нахрани след седмици на лишения, Ивайло си построи дървен мост, с който тренира издръжливостта си.

Изолацията на Шопски донесе радост в отбора на чорбаджиите, след седмица, изпълнена с напрежение. Изпълнението на задачите продължи в обичайния си ритъм, но липсата на директивите на Ивайло и постоянните му забележки накара всички да си отдъхнат. Най-щастлива от отсъствието му е организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова, която открито го игнорира, след като той я подцени и в резултат провали представянето на отбора им в ратайския дуел.

Пет седмици след старта на "Фермата: Нов свят“ чорбаджии и сиромаси получиха красиви народни носии, и бяха посрещнати от фолклорна група в двора на богатите. Предизвикателството пред двата отбора бе да се хванат на хоро – единствената социална мрежа, която е позволявала на мъжете и жените в миналото да флиртуват и да заявят интерес към потенциален партньор. Кръшният танц под акомпанимента на барабан, кларинет и акордеон озари лицата на участниците, които за първи път се забавляваха истински заедно. "За първи път усетих, че ние там сме заедно, не сме два враждуващи отбора. Беше много хармонично“, призна софтуерният инженер Димитър Караиванов. "Около огъня всичките ни различия изчезнаха и бяхме едно цяло. Бяхме българи, които са се събрали да се забавляват“, добави Елизабет Илчева.

Още по темата: общо новини по темата: 1098
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
16.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Почина патриарх Неофит
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: