Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Големият Антон Радичев: Моля се Богомил Грозев от Нова тв да се смили над мен
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:09 / 29.01.2019Коментари (0)2236
©
"Три години чакам бившият ми зет Богомил Грозев да махне ипотеката от апартамента ми. Ето сега най-сетне с дъщеря ми се разведоха и слава Богу с едно дело мина всичко. Надявам се да постъпи мъжки и най-сетне да говорим. Все пак имат три жилища, на едно от тях да си прехвърли тежестта по ипотеката и да ме освободи". Това сподели големият актьор Антон Радичев, веднага след като научи добрата новина, че дъщеря му Кристина официално е разведена с водещия на новините на Нова тв Богомил Грозев.

Актьорът разясни, че иска да даде под наем жилището си или евентуално да го продаде, но да бъде свободен "да прави каквото си иска с него". "30 и повече години съм плащал за този мой апартамент. През 1979 г. ни взеха къщата с повече от декар двор до Южния парк, за да построят поликлиника. И оцениха всичко на 5000 лева. После ни посъветва един адвокат да си разделим сумата на две, иначе щяха да ни дадат само едно жилище и така получихме по един апартамент с брат ми. 30 години го изплащах този апартамент", разясни актьорът.

В един момент, когато се появило внучето, той предложил на дъщеря си и Богомил да ипотекират апартамента му и да си построят къща в Бояна на земя, останала от майката на Грозев. "Баща му и майка му не са му приписали и един квадратен метър, но по закон къщата е на този, който притежава земята. Тоест на майка му, защото баща му почина. И сега се оказа, че апартаментът ми е на банката, а Богомил си има и къща...", съжалява, че сглупил Радичев.

След като вече дъщеря му Кристина и журналистът се развели, той продължава да се надява нещата да се оправят и успокоят. "Иначе, ако ги бях оставил да си живеят в "Манастирски ливади", нещата щяха да са други - нямаше да я има къщата, щях да съм свободен от ипотека и всичко да е ок. Но кой е вярвал, че Богомил и Криси ще се разведат", споделя Радичев. И все пак актьорът не унива, защото тези дни от "Топлофикация" му върнали 800 лева. "Не можах да повярвам! Оказа се, че е тяхна грешката, и си взех парите", смее се Антон Радичев пред "България Днес".

Още по темата: общо новини по темата: 1098
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Олиото стигна цената на зехтина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: