Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Слави Трифонов към кмета на наш голям град: Живко, голям си смешник
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:57 / 22.01.2019Коментари (8)2170
©
Шоуменът Слави Трифонов публикува във Фейсбук профила си подигравателен коментар за кмета на Стара Загора Живко Тодоров, който заведе дело за обида срещу негов съгражданин, който го нарекъл "смешник" в група в социалната мрежа. Тодоров обаче се отказа от жалбите за клевети. Градоначалникът искаше обезщетение от 26-годишния мъж, защото тези "клеветнически твърдения" довели до "промяна физическия му и психически статус", а мислите му били "обсебени от анализ на верността на написаното вместо към позитивното решаване на проблемите на Общината ни". В друг пост въпросният старозагорец Иван Киров е написал "Крадоха, копаха, ср.ха и си тръгнаха после пак го изберете". Повод за коментарите е няколко пъти неспазен срок за ремонт в града.

Ето какво написа Трифонов в социалната мрежа по този повод:

"Забелязал съм, че много са ни обидчиви управляващите. Все едно не сме ги избрали на работа, а са ни нещо като гаджета. И трябва да ги обгрижваме, дундуркаме и да внимаваме да не ги обидим. Ето и поредната обидена госпожица от властта - кметът на Стара Загора Живко Тодоров съди за 5 хил. лева мъж, нарекъл го "смешник" във "Фейсбук". Причина за тъжбата на Тодоров са два коментара на подсъдимия под публикация във "Фейсбук" в "Група за истината за Стара Загора" от 15 август миналата година.

В единия коментар подсъдимият е написал: "Щото тоя смешник дори не е в града..." Кметът на Стара Загора оттегля жалбите си за клевета във Facebook Кметът на Стара Загора Живко Тодоров оттегля внесените жалби срещу граждани на Стара Загора за oбидни ĸвaлифиĸaции cpeщy него, пyблиĸyв... Прочети повече Човекът, който е изрекъл тази невъобразима обида “смешник", е на 26 години и се казва Иван Киров. Иване, кой си ти, че ще наричаш кмета си “смешник", бе? Да не би ти да му плащаш заплата? Да не би ти да му даваш служебната кола, топлото местенце и да си му шеф?

А, забравих, ти наистина му плащаш заплатата с данъците си. Затова си му и шеф. Както и всички граждани на Стара Загора са му шефове. Но вижте до какви тежки последици е довела за кмета на Стара Загора тази гнусна обида “смешник". Самият кмет в жалбата си пред съда пише: "Използването на жаргона "смешник" цели охарактеризирането ми като лек, комичен човек... (...) Изразът е лесно запомнящ се и поради това – труден за пренебрегване, като изисква продължителен период за възстановяване на пълноценното усещане за ненакърнени чест и собствено достойнство, както и изчистване от мисленето на читателите на съмненията относно вида който му представя."

Затова, скъпи граждани на Стара Загора, разбирате как се чувства вашият кмет. Той е нежен, той е уязвим, той е раним. Такъв сте го избрали – деликатен и обидчив. Затова като го видите – целунете го. Прегърнете го. Дайте му любов. Той има нужда от това. А ти, Иване, а ти, Киров – престани с тези обиди във Фейсбук. Отиди в кабинета на кмета, подари му цветя, цункай тази нежна душа. Но аз понеже не съм от Стара Загора, ще кажа на кмета следното: “Кмете Живко Тодоров, кмете Живко, ти си голям смешник."

Още по темата: общо новини по темата: 1098
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Вай колко са активни даскачите на Боко ,???!!!само чакат повод
+1
 
 
Когато кани ББ и другите политици от Славка по смешен и тих не съм срещал.Послушко Скопеняков :)
+3
 
 
Кмета сигурно е смешник, но Славчо ако можеше да се види отстрани, щеше да установи, че вече и смешник не е ...
0
 
 
И помнете:смехът-СМЕШНИКА- лекува всички болести, но не помага при диария!
-1
 
 
колелото се върти палачинката се обръща -всяко нещо рано или късно се връща смешната гейберастия е бреме за народа и идва деня в който нито американските пари нито фондацията на клинтън/ф16/ ще променят изборния резултат-а паднали от власт ще станат смешници като нас...
+2
 
 
Рано рано,какво казал Слави?А как е със здравето будната съвест на нацията ?
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
49-ото Народно събрание
Кюстендилска пролет
Първа лига сезон 2023/24
Футбол - други
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: