Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ваньо Алексиев бере големи ядове покрай уникалния си Bugatti Chiron за 5 милиона
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:29 / 09.11.2018Коментари (17)2591
©
Транспортният бос Ваньо Алексиев бере големи ядове покрай уникалния си автомобил "Бугати Широн“, с който смая България това лято. Само няколко месеца, след като возилото за 5 милиона лева бе доставено, се наложи най-скъпият автомобил в света отново да поеме към завода във френския град Молсхайм. Според една от версиите уникалното "Бугати“ е получило повреда в предното окачване, други пък твърдят, че колата е отишла за ремонт във Франция с очукана предница вследствие на честите удари в "легнали полицаи“ по родните пътища. 

"Автомобилът е с много ниска предница, която е по-малко от педя над земята и е почти невъзможно да се преодолеят бабуните по пътищата. Тази кола е само за магистрали или за държави с гладки като лед пътища. Отделно от това автомобилът се нуждае от смяна на масло и филтри, които се извършват само в специализирания сервиз на "Бугати“ във Франция“, коментира приближен до боса на "Биомет“, най-голямата транспортна фирма в страната. 

Проблемите на Алексиев със спортното "Бугати“ започнали веднага, след като то му бе доставено след 17-месечно чакане. Още на първия ден баровецът закачил возилото на "легнал полицай“ в столичния квартал "Бояна“. Оказало се и че колата не може да преодолее безаварийно и неравните и осеяни с дупки малки улички около имението му. Заради това богаташът наел специален гараж в подземието на жилищен комплекс от затворен тип на столичния булевард "България“, където нощувал автомобилът му.  

"Когато реши да го шофира, той отива до затворената клетка с "Ролс Ройс“-а си и се мести на "Бугати“-то. Това му създава известни трудности, но пък няма друг вариант да опази здрава колата “, одумват неволите на милионера хора от обкръжението му. Въпреки всички предпазни мерки, взимани за съхраняването на колата за 5 милиона лева, предната броня на возилото била очукана като войнишко канче и затова преди седмици се наложило колата да бъде пратена за поправка. 

Засега не е известно каква фактура ще получи Ваньо Алексиев за изправянето на най-скъпите ламарини в света. Знайно е обаче, че само смяната на масло и филтри струва 20 000 евро, а подмяната на четирите гуми – 40 000 евро. Ремонтът най-вероятно ще продължи поне 2 месеца, твърди "Уикенд".

Още по темата: общо новини по темата: 1098
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ами те Червените Господари такива малоумни комплексарчета хванаха за да им приватизират държавата. Този бил по голям от СО МАТ /стопанско обединение международен транспорт/? На сичкото отгоре и грозен като Миньо и белчо. Виж дъщеря му става за сичко и голям млеконадой ша има.
0
 
 
Тия двамата уроди от снимката все едно, че са с маски за Хелоуин. ба*ти смешната и жалка твар!!!
0
 
 
Миличкия Ваньо .... кризата на средната възраст не прощава ..
0
 
 
Да му имам проблемите, а той да има моите! Хайде да се разменим! То е ясно че в БГ не е за такива коли! По-добре да си беше купил хеликоптер! ;)
0
 
 
Хахаха малко поочукал скъпарската си бегачка тоя застарял комплексиран пе*@л и палячо,жив да го ожалиш.Да вземем да направим дарителска акция да му съберем там 100тина хил.€ да си я ремонтира.
+4
 
 
Не знам колко прос трябва да си, за да си купиш кола за 5 милиона и да я караш на място където няма пътища.
на 09.11.2018 г.
+1
 
 
Ама от такива страшилища. Да си бега във Франция. Решил да се фука с кола , която не пригодена да се кара в България, а може би дори такова возило извън писта малко трудно ще се кара. Добре че момата та леко да разкраси и без туй грозната картинка. Колата е хубава , но не за българския стандарт , а и въпроса къде са НАП , защо няма проверка или поне да се докаже от къде се сдобил с тази кола. И как въобще минала българската граница...
+2
 
 
Е, значи че и "гъзарлъка" си има цена!Смях! Богаташ да да сменя коли, за да стигне до Бугатито, а Бай Петър пенсионера, пали голфа, джитка си напред- назад и не се занимава с глупости!Където ще го закара обикновен автомобил, това Бугати ще се "насере"!
+3
 
 
Да си взима колата и да поема към Франция!
Сподели какво ново....
на 09.11.2018 г.
-2
 
 
Еее, чиче, т'ва хола ли ти е, гледам хубав паркет си сложил и върху паркета две талиги
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Задържаха кмета на Омуртаг Ешреф Ешрефов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: