Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Стефан разкри пред Гала какво се случва във "ВИП Брадър" и как се чувстват вътре
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:03 / 14.09.2018Коментари (1)1781
В Нова тв пак го удариха на връзкарство. Гала бе "изненадана" от включване от Къщата на "ВИП Брадър". В изповедалнята бе поканен Стефан, който получи възможност да се чуе с любимата си под претекст, че дава интервю на живо от шоуто, за да разкаже как е обстановката там. Веднага, щом го видя, Гала се ухили и започна да се радва. След минутка обаче заподсмърча и забърса очите си.  Стефан веднага поде: "Първо искам да кажа на Гала, че е изключително красива!" Кристина Патрашкова реши да подхване обаче съквартиранта с въпроси за формата.

Тя го зачекна за вчерашната игра с кубчетата на истината, след която Нора се обиди на Стефан. "В края на играта трябваше да се вземат максимален брой кубчета, за да се повиши бюджетът. Не познавам Нора и не мога да твърдя, че става въпрос за някаква омраза. Исках да кажа, че като цяло не харесвам този тип поведение, който познавам от медиите. Исках да повиша седмичния бюджет", заяви той. Гала го прекъсна, казвайки му информация от външния свят: "Котката и Ранди са супер, всичко е наред. Не мога да ти дам друга информация, освен за животните", заяви тя.

Патрашкова обаче непоклатимо продължи да тормози Стефан с въпроси. "Тази сутрин всичко е наред. Повечето от вас са били в Къщата. Не е така обаче, както си го представях. По-различно е. Не е никак лошо. Мислех си, че ще се чувствам като под наблюдение или като мравка. Ние засега се чувстваме като гости. Още се опознаваме. Интересно ни е да общуваме един с друг", поде Стефан. "Имам вече разни наблюдения. Много приятно изненадан съм от Папи Ханс. Той е наистина невероятна изненада.

Изключително талантлив човек. Много мога да говоря за него, но трябва аз да спечеля този формат, а не той. Наско е много симпатично момче, бях с друго мнение за него преди Къщата. По-трудно ми е да общувам с Нора и Диона. Всъщност по-точно просто не сме започнали контакт с тях достатъчно интензивно. Големите звезди - Ваня и Ева се държат с нас сякаш сме на едно ниво с тях, участват пълноправно в ежедневието. Готини са, разказват забавни истории", добави той. 

"С Кулагин не мисля, че ни е гладка комуникацията", присети се бившият ко-водещ на "На кафе". Гала обаче реши пак да се включи в разговора им, и то доста ревниво. "Виж, аз искам да знам с кого спиш на едн
о легло! Все още не съм наясно и камерите не са показвали", каза тя. "За 4 дни минах през 8 легла, докато намеря подходящото... Шегувам се! За съжаление съм на едно легло с Веско Плачков, но не бързай да се радваш. Ние принципно двамата мислим да правим компания на Папи навън, но ще видим", каза Стефан.  Директната връзка от Къщата трябваше да бъде прекъсната и Гала реши да каже нещо за "чао" на изгората си: "Обичам те, пиленце!", заяви тя и получи същото в отговор.

Иначе броят на хората, с които Валентин Кулагин успява да влезе в конфликт, расте с всеки изминал ден. Този път той решава да се заяде с Петко. На вечеря Веселин разказва история за Коко Шанел и нейното влияние върху модата. Всичко е мирно и спокойно, до момента, в който Кулагин не се намесва в разгвора, отричайки това, което току-що Веселин е казал. Напрежението, което Кулагин успява да създаде в разговора дразни Петко.

Бизнесменът пита директно дали Кулагин харесва мъже или жени, а Кулагин приема прекалено лично въпроса. Това запалва фитилa на последвалия спор между двамата. Дали това ще се превърне в една от многото караници между Кулагин и Петко?

Още по темата: общо новини по темата: 1098
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 14.09.2018 г.
0
 
 
ВИП Брадър, Стефан, Гала.....Гледайте и слушайте простотиите на България !
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Задържаха кмета на Омуртаг Ешреф Ешрефов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: