Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Джулиана Гани стана университетски преподавател
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:04 / 13.08.2018Коментари (0)1621
От тази есен Джулиана Гани ще преподава мода във Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите в Пловдив. “Ще уча студентите как да се държат пред камера, как да се обличат, хранене", казва Мис Силикон 2013 г.

Това е само една от новостите, които ѝ се случват през последните няколко седмици. Казва, че имала нужда от радикална промяна. Разделя се със съпруга си и в момента е в процес на развод. След краха в брака ѝ обаче се появява нов мъж. Решава да внесе корекции и във външния си вид. От блондинка става брюнетка - русите кичури оставя само по краищата на косата си, боядисвайки се омбре. Различен е вече и стилът ѝ на обличане, не е толкова предизвикателна, но е запазила дълбоките деколтета, защото харесва силиконовия си бюст. А преди около две седмици се подлага на поредната разкрасителна манипулация, този път обаче намалява устните си.

Има и още една новина - Джулиана ще участва в следващото издание на “Като две капки вода". Всъщност това няма да е странен експеримент за нея, а ще влезе съвсем подготвена в риалити форма̀та. Вероятно за много хора ще е изненада, но тя е завършила музикалното училище в Пловдив с пиано и четири години е учила пеене. “Не казвам, че имам огромни гласови възможности, но пея правилно", казва тя. Майка ѝ много искала Джулиана да продължи образованието си в Консерваторията, защото по това време бъдещата Мис Силикон участвала в концерти с Пловдивската филхармония

“Много се гордееше с това, идваше на всичките ми изяви. Но ми дойде в повече, от 6-до 22-23-годишна свирех на пиано. После започнах с конкурсите и нямах възможност да репетирам по 4-6 часа на ден. Или правиш нещо като хората, или не, няма да се излагам", обяснява Джулиана. И тръгва в съвсем друга посока - завършва бакалавърска степен “Икономика на туризма" и прави магистратура “Европейски проекти". Наесен отново се връща в университета, този път като преподавател. Засега обаче няма намерение да работи по някоя от специалностите, с които се е дипломирала. Твърди, че не отива на натюрела ѝ да седи по цял ден зад някакво бюро.

“Записах тези специалности, защото винаги съм мислела и вярвам, че един уважаващ себе си човек трябва да има висше образование. Все тая дали ще работи по тях, но за собствено удовлетворение, да не се излага и да има широка обща култура. Това да имаш само единайсети клас, не го разбирам, трябва да си с поне едно висше", казва Джулиана.

Към музиката продължава да се връща от време на време. Тези дни качила във фейсбук свое изпълнение на Fur Elise на Бетховен, което направила, докато била на гости при майка си, където все още е пианото ѝ. Сама се изненадала от многобройните поздравления, които получила в социалната мрежа. “Заради визията ми изобщо не са очаквали, че свиря на пиано", разказва Джулиана. Непрекъснато получава предложения от джаз певци да запишат нещо, да ходят по участия, но засега отхвърля и тази възможност, макар че оставя вратата отворена в бъдеще.

Въпреки музикалните си заложби пловдивчанката не стана популярна с тях, а с участието си в различни конкурси за красота и с пластичните операции, на които се подложи. “Прекалено съм суетна и винаги искам нещо още и още, даже намирам кусури на приятелките ми, на хората около мен, но никога няма да им кажа: “Направи си носа, имаш нужда!". Твърди, че е доста смела и прагът ѝ на болка е много висок. Увеличаването на бюста не ѝ създало проблеми. Най-голяма болка изпитала при корекцията на носа си, искала да е малък и чип, а това се постигало много трудно. Направила си повдигане с мезоконци и операции. Самото възстановяване било дълго и неприятно като усещане.

Нови корекции не планира. “Вече почти не се гримирам, ходя само с мигли, даже намалявам това, което съм си правила. Примерно 20 човека ми казват:

“Мале, устата ти е огромна". И на мен вече неудобно ми стана, казах си, че ще я намаля, дано да се харесам, обичам да рискувам", разказва Джулиана Гани. Твърди, че сега изглеждала много по-натурално, дори се подмладила. Гърдите си обаче няма да смалява, много си ги харесва, а скоро ѝ предстоят снимки за “Плейбой", идеята е да бъде и на корицата.

Иначе за фигурата си полага сериозни грижи. Поне четири пъти в седмицата ходи на фитнес и все там среща мъжете в живота си. В залата се запознава със съпруга си Станимир, който бил инструктор, а в момента тече разводът им. Предишния си приятел - Роман, също среща във фитнеса. Това е мястото, което я свързва и с новата ѝ любов - Илиян. Двамата се познават отдавна, снимали преди години заедно реклама на някакъв бутик и още тогава Джулиана много го харесала, но така и нищо не се случило. След като се разделила със съпруга си, получила предложение от Илиян да рекламира книгата му.

Започнали да ходят заедно на фитнес и приятелството им прераснало в любов. От месец е връзката им и почти живеят заедно. В жълтите медии се появи информация, че е фитнес инструктор. Не е, има собствени зали, паралелно с това прави семинари из цяла България, на които дава съвети за здравословно хранене и детоксикация на организма. Рекламно лице е и на много спортни марки.

Със Станимир раздялата не минава гладко, отказва да ѝ даде развод и Джулиана предполага, че делото ще се точи няколко години, но така или иначе все ще се случи. Чувствал се много наранен, защото бракът им се разбил изненадващо за него. Без да го обсъди със съпруга си, пловдивчанката подала молба за развод и му изпратила багажа, пише "24 часа". Едва след това се събрала с Илиян, но Станимир е убеден, че тази връзка започнала още докато са били семейство. “Каза ми, че няма да бъда на никого друг, щом не съм с него, но държавата ще ни разведе. Замина си за Англия, където живее семейството му, смени всичко - номера на телефона, фейсбук, инстаграм и започна живота си наново", разказва тя.

Добавя, че го е обичала, иначе нямало да се омъжи за него, но битовизмите ги разделили. След като излязла от “ВИП Брадър", в който участва миналата година, той напуснал работа, скучно му било да седи сам вкъщи и започнал да я придружава навсякъде.

“Дадох му шанс - имаше една година, за да се промени, все обещаваше, че ще си намери работа, но така и нищо не се случи. Не съм казала, че искам да ме гледа, но неща, като да платиш тока или да напазаруваш са нормални за всеки човек, а той и това не искаше да прави. Бяхме само двамата и беше добре, но ако се беше появило дете, как щяхме да го гледаме?! Бях започнала да се чувствам едва ли не длъжна да подсигурявам пари не само за мен, но да има и за него. Уморих се да бъда мъжът във връзката - казва Джулиана и добавя: - Илиян е много различен. По всякакъв начин се мъчи да ме зарадва. Когато се прибира отнякъде, се сеща, може една диня да купи, букет, каквото и да било, но никога не се прибира с празни ръце. Винаги ме пита от какво имам нужда, с нищо не ме натоварва и не ме кара да се чувствам, че трябва аз да го гледам. Дано не се промени."


Още по темата: общо новини по темата: 1098
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Задържаха кмета на Омуртаг Ешреф Ешрефов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: