Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Левски унизи ЦСКА-София, а след това издигна Боби Михайлов за президент
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:51 / 15.01.2018Коментари (1)1564
© БФС
Ръководството на ПФК Левски унизи вечния си съперник ЦСКА-София и освен това подкрепи Борислав Михайлов за президент на БФС. Това стана чрез официална декларация до медиите, в която тимът от Борисовата градина умишлено е написан с малки букви.

Публикуваме декларацията на ПФК Левски без редакторска намеса:

Уважаеми дами и господа,

В изминалия месец в публичното пространство вече активно се водят кампании, свързани с избора на президент на Българския футболен съюз. Изборът привидно е сведен до двама кандидати и е поляризиран в публичното пространство до това дали да има промяна в българския футбол или не.

Съвсем скоро, без да е потърсен дори разговор с нашия клуб, представител на един от кандидатстващите екипи заяви, че е сигурен, че ПФК Левски ще подкрепи тях. След въвличането на клуба в груби спекулации, ние бяхме изправени пред избора дали да заемем пасивна позиция или за разлика от почти всички останали ясно да заявим какво е виждането на клуба ни.

Промени в българския футбол са необходими. Нашият клуб през изминалия и настоящия сезон нееднократно се е обръщал към БФС по различни проблеми, а в медийното пространство темата е достатъчно широко дискутирана. Предстоящият избор на президент на БФС не е сведен до това. За нас е свързан с няколко кратки въпроса - Кой? Какво? Защо? и Как?

Ние бяхме изправени пред дилема. Дали да подкрепим подпомагания от цска-софия г-н Любослав Пенев, който идва с обещания за независимост, избягване на конфликт на интереси и гръмки общи думи за промяна, изразени дори в нов формат на шампионата? Или да подкрепим г-н Борислав Михайлов и без да сриваме всичко до основи, да предложим и насърчим всички български клубове заедно да положим усилия и отговорно да утвърждаваме и развиваме българския футбол на национално и международно ниво?

Управителният съвет на ПФК Левски реши да номинира г-н Борислав Михайлов за президент на БФС и да застане на страната на клубовете, които ясно и явно искат да водят разговор за бъдещето на българския футбол.

Още по темата: общо новини по темата: 85
07.06.2018
06.06.2018
01.06.2018
31.05.2018
31.05.2018
29.05.2018
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Подкрепете кандидата на "Левски" (Джулюница) г-н Йон Петреску!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Стилиян Петров получи награда за благотворителност
Олександър Бабич: Показахме характера на Пирин
Пирин Благоевград изненада безгрешния Крумовград в края
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: