Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Зума ще помага на Любо Пенев да бутне Боби Михайлов
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:35 / 16.11.2017Коментари (2)1701
© Blagoevgrad24.bg
Любослав Пенев ще бъде основният опонент на Борислав Михайлов за президентския пост в БФС. Кандидатурата на бившия селекционер на националния отбор за предстоящия конгрес трябва да бъде подадена в петък. Всички необходими документи вече са събрани, като това е резултат от близо 4-месечен труд.

През това време хора, които работят за кандидатурата на Пенев, са обикаляли страната, срещали са се с представители на много клубове и имат уверение, че ще получат гласовете на доста от тях.

"Имаме огромна подкрепа от много отбори. Но сме наясно, че ще ни е много трудно, тъй като Михайлов има опит в провеждането на подобни конгреси. Предстои голяма битка", заяви пред вестник "Сега" Ивайло Гроздев, който е един от хората, работещи за каузата.

По неофициална информация зад Любослав Пенев са застанали доста популярни лица, които влизат в инициативен комитет. Сред тях се очаква да е и почетният президент на Локо (Пд) Христо Бонев, също бивш национален селекционер.

Повече подробности обаче ще бъдат изнесени през следващата седмица, когато ще бъде дадена официална пресконференция във връзка с кандидатурата на Любослав Пенев. Самият той засега се въздържа от изявления. След като е дал съгласието си обаче, той явно е получил и разрешение от "Валенсия", където в момента е на работа като треньор на дублиращия отбор.

Кандидатурата на Борислав Михайлов пък до момента още не е издигната официално. Но има категорични мнения от неговите вицепрезиденти Йордан Лечков и Атанас Фурнаджиев, че той ще се кандидатира за четвърти мандат.

Макар че след преизбирането си през февруари 2014 г. Михайлов бе обявил, че това ще му е последен мандат. Конгресът на БФС се очаква да се проведе през февруари или март 2018 г.

Още по темата: общо новини по темата: 85
07.06.2018
06.06.2018
01.06.2018
31.05.2018
31.05.2018
29.05.2018
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Окопал се е перушан,но време е за смяна иначе футбола тотално загива...
+3
 
 
Той коня отдавна отиде в ряката с тоя нашия футбол, тая смяна на Боби и СИЕ трябваше да стане преди мноооого години, ама кокала не се дава толко лесно. Боби и Лечков, е*ати и комбинацията са имаме за шефове на БФС....
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Олександър Бабич: Показахме характера на Пирин
Пирин Благоевград изненада безгрешния Крумовград в края
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Въпреки отпадането Григор Димитров е близо до ново изкачване в ранглистата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: