Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (6)
Любо Пенев: Преди 10 месеца някой защити ли ме, не трябва да има сърдити
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:41 / 30.05.2022Коментари (0)310
©
Любослав Пенев даде първата си пресконференция като старши треньор на ЦСКА  1948. Преди това той получи фланелка с № 9 на гърба, като заяви, че отборът ще гони високи цели през следващата кампания в Пъра лига. Специалистът заяви, че не очаква феновете на ЦСКА-София да са му сърдити за нещо, тъй като няма как да работи някъде, където не е искан. 

“Убеден съм, че реакцията ще е положителна на феновете на ЦСКА-София. След като не съм искан в един клуб, няма как да работя там. Аз бях изгонен. Решение на ръководството, така са преценили. Аз съм професионалист и обичам да работя, не виждам защо някой да се обижда. Преди 10 месеца някой защити ли ме, като ме изгониха в 12 през нощта? Някой да ме е издържал? Не трябва да има сърдити и обидени. Няма огорчение, всеки си носи отговорност. Аз съм спокоен и със самочувствие, че съм си свършил работата", каза Пенев.

"Какво се случи. Поемам отбора и имаме само девет дена за подготовка. Играем полуфинал с Лудогорец, перфектен мач и отиваме на финал. Перфектно свършена работа, но в един момент инерцията свършва. Интервюто на Гриша Ганчев е една скалъпена и режисирана работа, в която има много неверни неща. Има и някои истини. Каза, че след втория лагер в Банско щели да спукат топката тия чобани, след втория лагер в Турция пък много контузии. Това са факти. Това е работа на старши треньора и кондиционния треньор и всички се оплакват от футболистите. А играчите не трябва да се пипат, защото те са артистите. Със същите футболисти без новите попълнения завършихме перфектно първенството и спечелихме купата. Това са същите футболисти отпреди десет месеца. В интервюто на Гриша Ганев хората бяха наречени "кибиците от "Дървеното“. Но без тях, Гриша Ганчев нямаше да бъде в ЦСКА.".

"Отборът на ЦСКА 1948 иска да развива професионален футбол, има високи цели и иска да надгражда. Винаги в следващата година да бъдеш на по-високо ниво. Целите са високи, а моите са още по-високи. Най-високите цели. Ако успеем - добре, ако не - продължаваме и следващата година ще го постигнем. Искам футболистите да работят под футболно напрежение. Всички са професионалисти, започват 11, ще има смени, промени. Ще направим една сериозна подготовка и от първия мач започваме на високи обороти", заяви Любослав Пенев.

"Все още работим по въпросите за селекцията. Започваме медицински прегледи, след това отиваме на подготовка в Банско. Държиме на школата да се развива. Най-важното е профилът на футболистите, които ще привличаме. Имаме екип, който се занимава много професионално и не очакваме да имаме някакви спънки. Две години ми е договорът и с малко повече правомощия. За първия отбор е ясно, но и ще наблюдавам втория и третия", добави още Пенев.

Още по темата: общо новини по темата: 141
08.08.2022
29.05.2022
26.05.2022
25.05.2022
21.05.2022
16.05.2022
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Англия се измъкна в края срещу Белгия в дъждовен Лондон
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: