Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Цветан Цветанов: Атанас Камбитов с неговия устрем и силен екип постигнаха много в Благоевград
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:07 / 29.09.2015Коментари (0)794
©
Атанас Камбитов с неговия устрем и силен екип постигнаха много в Благоевград. Трябва ни убедителна победа във всички общини, която да даде перспектива на целия регион. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на откриването на кампанията на ГЕРБ в Благоевград.

"ГЕРБ залага на отбора и на конструктивното говорене. Видимата промяна става само тогава, когато ГЕРБ управлява. Трябва да постигнем убедителни победи в област Благоевград, за да можем да застанем с високо вдигната глава пред хората", заяви той.

Според зам.-председателя на ГЕРБ, днес България има стабилно правителство в лицето на Бойко Борисов. "Имаме воля за реализирането на всички предизвикателства пред България. Бойко Борисов е човек на действието, на отговорността и на реалните политики. Благодарение на това, още през 2016 -2017 г. ще можем да се движим безаварийно по автомагистралата "Струма" до границата", посочи още Цветанов.

"Ние сме ГЕРБ - залагаме на свършена работа, на подписаните нови европейски програми, на авторитета на Европейската комисия, на направените магистрали. Скоро ще е готова и АМ "Струма". Щеше да бъде готова, ако не беше кабинета "Орешарски". Ние залагаме на видими резултати, които хората виждат и усещат", каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Благоевград Атанас Камбитов. Той подчерта, че общината има реализирани проекти за милиони левове, без нито една санкция.

"Много е важно да имаме пречиствателна станция - модерна, високотехнологична- направихме го. Важно е да имаме градска среда добра, паркове, водопровод и канализация, асфалтирани улици - направихме ги. Важно е хората в града да са здрави, затова реализирахме проекта в онкодиспансера- милиони левове за качествена медицинска техника. Важното е и децата да са здрави, затова погледнахме към спорта - спорни зали, реновиран интернат, десетки детски и спорни площадки- над 64 за 4 години. Само след дни ще открием и спорния комплекс, закрития басейн с олимпийски размери, лично с помощта на премиера Борисов. Над 90% от панелните жилища в Благоевград ще бъдат санирани до края на 2016 г. Работим по проекти за над 480 млн. лева за следващия програмен период", обясни Камбитов.

Не забравихме онези, за които "Безплатния обяд" и "Личен асистент" са жизнено важни. Направихме така, че много хора да почувстват солидарността. Имаме и много проблеми, знаем ги, ще ги решаваме. И защото се търси символика, малко на шега ще кажа, че легендарният танк Т34 променя хода на Втората световна война и мачка всичко пред него. Е, ние сме танка ГЕРБ, който уверено върви към 10-тата изборна победа. На 25 октомври, ни подкрепете, дайте своя глас за ГЕРБ , защото ние работим , ние знаем, ние можем, ние доказахме, че го правим, каза още д-р Камбитов.

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел поздрави с видеообръщение жителите на Благоевград. Като зам.-председател на Групата на ЕНП в Европейския парламент тя подчерта, че кандидатите за кметове на ГЕРБ имат подкрепата на Европейската народна партия. "Всички в Европейската комисия знаят за модела на интелигентно управление и устойчиво развитие на Атанас Камбитов в Благоевград. Постигнатото от екипа на Камбитов и ГЕРБ в местния парламент доказа, че когато местната власт и гражданите са обединени, резултатите са видими. Днес Благоевград е модерен и проспериращ европейски град. Лично Жозеф Дол отбеляза развитието на Благоевград. Високата оценка на работата на Атанас Камбитов е силен знак. Отборът, воден от Камбитов, ще бъде онзи мощен двигател, който ще помогне на Благоевград да продължава да се развива стабилно", категорична бе Мария Габриел.


Още по темата: общо новини по темата: 149
14.03.2016 »
14.03.2016 »
28.11.2015 »
27.11.2015 »
23.11.2015 »
10.11.2015 »
предишна страница [ 1/25 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Масови протести срещу цените на горивата
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: