Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Цветан Цветанов: Атанас Камбитов с неговия устрем и силен екип постигнаха много в Благоевград
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:07 / 29.09.2015Коментари (0)798
©
Атанас Камбитов с неговия устрем и силен екип постигнаха много в Благоевград. Трябва ни убедителна победа във всички общини, която да даде перспектива на целия регион. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на откриването на кампанията на ГЕРБ в Благоевград.

"ГЕРБ залага на отбора и на конструктивното говорене. Видимата промяна става само тогава, когато ГЕРБ управлява. Трябва да постигнем убедителни победи в област Благоевград, за да можем да застанем с високо вдигната глава пред хората", заяви той.

Според зам.-председателя на ГЕРБ, днес България има стабилно правителство в лицето на Бойко Борисов. "Имаме воля за реализирането на всички предизвикателства пред България. Бойко Борисов е човек на действието, на отговорността и на реалните политики. Благодарение на това, още през 2016 -2017 г. ще можем да се движим безаварийно по автомагистралата "Струма" до границата", посочи още Цветанов.

"Ние сме ГЕРБ - залагаме на свършена работа, на подписаните нови европейски програми, на авторитета на Европейската комисия, на направените магистрали. Скоро ще е готова и АМ "Струма". Щеше да бъде готова, ако не беше кабинета "Орешарски". Ние залагаме на видими резултати, които хората виждат и усещат", каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Благоевград Атанас Камбитов. Той подчерта, че общината има реализирани проекти за милиони левове, без нито една санкция.

"Много е важно да имаме пречиствателна станция - модерна, високотехнологична- направихме го. Важно е да имаме градска среда добра, паркове, водопровод и канализация, асфалтирани улици - направихме ги. Важно е хората в града да са здрави, затова реализирахме проекта в онкодиспансера- милиони левове за качествена медицинска техника. Важното е и децата да са здрави, затова погледнахме към спорта - спорни зали, реновиран интернат, десетки детски и спорни площадки- над 64 за 4 години. Само след дни ще открием и спорния комплекс, закрития басейн с олимпийски размери, лично с помощта на премиера Борисов. Над 90% от панелните жилища в Благоевград ще бъдат санирани до края на 2016 г. Работим по проекти за над 480 млн. лева за следващия програмен период", обясни Камбитов.

Не забравихме онези, за които "Безплатния обяд" и "Личен асистент" са жизнено важни. Направихме така, че много хора да почувстват солидарността. Имаме и много проблеми, знаем ги, ще ги решаваме. И защото се търси символика, малко на шега ще кажа, че легендарният танк Т34 променя хода на Втората световна война и мачка всичко пред него. Е, ние сме танка ГЕРБ, който уверено върви към 10-тата изборна победа. На 25 октомври, ни подкрепете, дайте своя глас за ГЕРБ , защото ние работим , ние знаем, ние можем, ние доказахме, че го правим, каза още д-р Камбитов.

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел поздрави с видеообръщение жителите на Благоевград. Като зам.-председател на Групата на ЕНП в Европейския парламент тя подчерта, че кандидатите за кметове на ГЕРБ имат подкрепата на Европейската народна партия. "Всички в Европейската комисия знаят за модела на интелигентно управление и устойчиво развитие на Атанас Камбитов в Благоевград. Постигнатото от екипа на Камбитов и ГЕРБ в местния парламент доказа, че когато местната власт и гражданите са обединени, резултатите са видими. Днес Благоевград е модерен и проспериращ европейски град. Лично Жозеф Дол отбеляза развитието на Благоевград. Високата оценка на работата на Атанас Камбитов е силен знак. Отборът, воден от Камбитов, ще бъде онзи мощен двигател, който ще помогне на Благоевград да продължава да се развива стабилно", категорична бе Мария Габриел.


Още по темата: общо новини по темата: 149
14.03.2016 »
14.03.2016 »
28.11.2015 »
27.11.2015 »
23.11.2015 »
10.11.2015 »
предишна страница [ 1/25 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Изграждане на Национална детска болница в София
Парламентарни избори 2024
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: