Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Благо Джизъса дебютира в турнир на АМФЛ-Варна
Автор: Стойчо Генов 16:47 / 03.08.2020Коментари (0)403
©
Изключително интересни срещи се проведоха в турнирите на АМФЛ-Варна през изминалата седмица Ето и обзорът на отделните надпревари:

Уикенд лига

The Unity спечели Уикенд лигата на Аматьорската минифутболна лига-Варна. Играчите на Ивайло Цанев триумфираха като №1 с цели 12 точки аванс пред втория Братчедите. Награждаването се състоя тази вечер на терените за минифутбол на Спортен комплекс "Спартак". Със сребърните медали се окичиха Братчедите, а трети завършиха играчите на Fraport@Varna Airport.

Бяха раздадени и няколко индивидуални награди. Георги Гичев от ВВМУ стана най-добър играч, вратар №1 е Антон Петков от Селесао, а голмайстор на надпреварата с 22 попадения е Стоянов от Селесао.

Тази вечер се изиграха последните две отложени срещи от надпреварата. В едната Вино и Мезе би Fraport@Varna Airport със 7:2. Пет гола заби Георгиев, а по един добавиха Енчев и Балулов. Ташев и Добеца се разписаха за съперника.

Братчедите би ВВМУ с 6:5 в мач, преминал през няколко обрата. Головете за успеха бяха реализирани от Маринов (2), Диянов (2), Жицата и Люцканов. За "моряците" хеттрик заби Гичев, а по веднъж се разписаха Туриста и Стефанов.

Grand Cup

Дългогодишният футболен национал на България Благой Георгиев дебютира в турнира Grand Cup, организиран от Аматьорската минифутболна лига-Варна. BG7, какъвто бе надписът на екипа му, подсили състава на Флотски арсенал, но не успя да му помогне срещу МФК Макао, който надделя с 4:1 в сблъсъка снощи. Два гола за успеха вкара Пете, а по един - Станчев и Ангелов. За тима на Георгиев точен бе Вълев.

Лидерът Интернационал постигна нов успех - с 2:1 над Валекс. КАСАБОВ реализира и двете попадения за победата, а Кръстев бе точен за съперника.

Лудогорец Доброплодно и Сборката завършиха наравно - 1:1. Vonavi откри за "орлите", а Петров реализира за опонента им.

МФК Пекарни Чочо пък надигра с 3:0 MFC TNT.

Premier лига

Порто-Ди Ес отново води с 3 точки на върха в Premier лигата, след като снощи победи с 4:3 коравия тим на Лудата банда. Играчите на Атанас Стоянов стигнаха до успеха след като в един момент изоставаха с 2:3. Головете за 17-ата победа вкараха Пенев, Роналдо (2) и Джамбазов. За АМФК Лудата банда точни бяха Мишо, Стоянов и Петров.

Атлетик Провадия би с 4:2 Fullmax. Николов вкара два гола, а Венков и Кателиев - по един. За съперника се разписаха Дяков и Иванов.

МФК Балерини записа много ценна победа с 5:4 над Зеленина в Premier лигата на АМФЛ-Варна. Двубоят премина през няколко обрата, като в крайна сметка възпитаниците на Стоян Жеков стигнаха до успеха. Два гола заби Гайдарджиев, а по един - Монката, Добата и Савов. За "зелените" се разписаха Н. Димитров (2), Д. Димитров и Ганьо.

The Unity навакса изоставане от четири гола срещу МФК Тича и само в рамките на последните пет минути на двубоя им стигна от 2:6 до крайното 6:6. Последните три попадения в двубоя реализира Атанасов, а преди това се разписаха Бен, Гошката и Iniesta. За съперника по два пъти точни бяха Станчев и Стайков, веднъж се разписа Старшината, а Бен порази собствената си мрежа.

Лига 1

Лидерът в Лига 1 Лудогорец Доброплодно записа петото си поражение в шампионата, отстъпвайки с 3:5 срещу Zarafa Team. Иванов реализира хеттрик за успеха, а по веднъж точни бяха Алексиев и Добрев. Петров, Даскалов и Радев реализираха за "орлите".

Интернационал победи с 11:2 Castalia. Цели шест гола реализира КАСАБОВ, по два добавиха Хълми и КРИСИ, а Атанасов се отчете с един. Петров се разписа два пъти за загубилия тим.

ZARAFA Team надигра с 3:2 Спейс Тийм в отложен мач. Две попадения реализира Иванов, а едно - Методиев. За "космонавтите" точни бяха Жеков и яни.

Лига 2

В Лига 2 Devils би ДРЪЗКИ с 8:3. Хеттрик реализира Йорданов, по два пъти точни бяха Чолаков и Ванко, а веднъж - Златев. За съперника и трите попадения бяха дело на Момчев.

МФК Монтана би с 8:5 МФК Импакт, като в началото изоставаше с 0:2. Yonchev 9 заби шест попадения за успеха, а по едно добавиха Галенцето и Михайлов. За загубилия тим по два пъти се разписаха Мехмедов и Данков, а веднъж - Кико.

Сборката надигра с 9:3 ДРЪЗКИ в отложена среща. С по три гола се отчетоха Динята и Боби, а по веднъж точни бяха Атанасов, Габи и Стоянов. За съперника вкараха GAZZA, Минчев и Ахмед.

Лига 3

В Лига 3 Тангра разгроми VaLentiS с 19:2. Трима футболисти се отчетоха с по 4 гола -а Георгиев, Хасан и Пенчев, Цачков отбеляза хеттрик, Серафимов реализира два пъти, а по веднъж това сториха Николов и Николаев. За "валентинките" се разписаха Недев и Енчев.

Искра би Джамайките с 6:4. Хеттрик отбеляза Еди, а по веднъж се разписаха Георгиев, Йорданов и атака. Ганев реализира два пъти за загубилия тим, а Петков и Янков - по веднъж.

В изключително оспорван мач АФК Спартан и Пластхим (Аксаково) направиха 9:9. Четири пъти за символичните домакини се разписа Лупи, Янков и ФИЛИПОВ добавиха по два гола, а Сали - един. За аксаковци по три пъти точни бяха Атанасов и Димитров, два гола вкара Помпата, а един - Димов.
Още по темата: общо новини по темата: 51
24.02.2024
24.02.2024
28.04.2023
12.10.2022
05.07.2022
12.06.2022
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Олександър Бабич: Показахме характера на Пирин
Пирин Благоевград изненада безгрешния Крумовград в края
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Въпреки отпадането Григор Димитров е близо до ново изкачване в ранглистата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: