Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Отборът на Хлапета (Благоевград) ще участва в най-големия детски футболен форум в страната
Автор: Стойчо Генов 14:35 / 20.01.2020Коментари (1)457
©
Стартира новата поредица от иновативни блиц футболни турнири Атрим Супер Старс Къп 2020. След миналогодишния успех на серията, тази година турнирът ще бъде в много по - голям мащаб. Атрим Супер Старс Къп ще се проведе в 5 поредни уикенда от 30 Януари до 1 Март. В него ще вземат участие 104 отбора с над 1500 деца, родени от 2008 до 2012 година включително. Очакват се над 10000 посетителя и гости.

Благодарение на общите усилия на организаторския екип, специални гости на турнира ще бъдат европейските грандове- италианският Интер Милано и турският Фенербахче.

Организатори на турнира са спортна зала - домакин – Атрим Арена и Футболна Академия Супер Старс Пловдив. Това ще бъде най-големият футболен форум в България за детски футболни школи и академии до момента.

Освен специалните гости на турнира, участници ще бъдат и най-добрите детски футболни школи и академии в страната: ЦСКА София, ЦСКА 1948 София, Славия София, ОФК София, Витоша 13 София, Локомотив Пловдив, Ботев Пловдив, Супер Старс Пловдив, Кронос Пловдив, Пловдив Сити, ФА Пловдив, Чавдар Пловдив, Лион Пловдив, ПУ П.Хилендарски, ПФК Берое Ст. Загора, Шампион Ст. Загора, Шампиони Варна, Нефтохимик Бургас, Звездичка Бургас, Бургас спорт, Атлетик Несебър, Хебър Пазарджик, Орлета Пазарджик, Арда Кърджали, Хлапета Благоевград, Балкан Ботевград, Лъвчета Кюстендил, Беломорец Асеновград, Чико Бунара и редица други.

Правилата отново са взаимствани от турнири, организирани от Германската и Холандската футболни федерации. Уникалното на този формат е, че всички участници играят еднакъв брой мачове, което им предоставя възможност да премерят сили с максимален брой различни съперници. След изиграването на първата групова фаза, отборите участници се разделят в два потока – златен и сребърен, които са сформирани така, че участниците в тях са равностойни. Когато се изиграят мачовете от потоците, следват полуфиналните и финалните срещи за всички отбори.

Футболните срещи от турнира ще се излъчват директно в онлайн платформите – Youtube и във Facebook страниците на Атрим Супер Старс Къп, Атрим Арена и ФА Супер Старс

Целта на организаторите-Добромир Желев и Михаел Ангелов и на настоящите и бъдещите парньори, е този турнирен формат да се затвърди и да бъде разпознаваем, както сред децата участници и посетителите на турнира, така и сред футболните среди. Форуми като този, позволява на град Пловдив да стане център на силни детски футболни турнири с международно участие.

С помощта на спонсорите този турнир се превръща в един своеобразен празник за децата- участници и стимулира тяхното професионално развитие като футболисти.

Всички отбори ще получат отличия, както и индивидуални награди за най-добре представилите се деца и много подаръци от организаторите и спонсорите на турнира. Известният пловдивски водещ Стефан Лозанов ще проведе церемониите по закриване на турнирите, а призовете ще бъдат връчвани от популярни футболни лица и специални гости на турнира.
Още по темата: общо новини по темата: 51
24.02.2024
24.02.2024
28.04.2023
12.10.2022
05.07.2022
12.06.2022
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 20.01.2020 г.
0
 
 
ний бесите кога ше приемаме 104 отбора ?
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Стилиян Петров получи награда за благотворителност
Олександър Бабич: Показахме характера на Пирин
Пирин Благоевград изненада безгрешния Крумовград в края
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: