Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Коко Динев отново поиска да има свой отбор в Първа лига
Автор: Стойчо Генов 09:14 / 11.12.2020Коментари (1)637
©
Бившият собственик на Локомотив (Пловдив) Константин Динев иска отново да има свой отбор в родния футболен елит. Бизнесменът, който в момента е финансов благодетел на третодивизионния Вихрен (Сандански) започна мащабна зимна селекция, която цели тимът му да се завърне от следващия сезон във Втора лига.

Треньор на Вихрен е бившият капитан на Локо и двукратен Футболист №1 на черно-белите Здравко Лазаров - Електричката. Най-новите попълнения в тима от Сандански са Димитър Макриев, Иван Макриев и Димитър Благов. Те проведоха първа тренировка с целия отбор.

Здравко Лазаров реши да не разпуска играчите, а да се възползват от хубавото време и да тренират още една седмица. Юношата на Левски Макриев със сигурност ще внесе необходимото самочувствие в атаката на отбора, а като се добави и високият 196 см. централен защитник Иван Макриев, отбраната на Вихрен ще изглежда по друг начин. В халфовата линия изигралият близо 150 мача с екипа на Пирин Благоевград, Димитър Благов ще се опита да гради атаките на отбора.

Самият Макриев сподели, че не се е поколебал, когато са го потърсили и за секунди е дал отговор. Целта пред отбора за влизане в елита, е била една от причините да облече фланелката на Вихрен.

Той има желание в бъдеще да се занимава в сферата на футбола, и със сигурност присъствието му във Вихрен ще му даде поле за изява. Футболистите ще тренират до петък на клубната база в Сандански, след което ще имат почивка, а в началото на януари се събират за зимна подготовка.
Още по темата: общо новини по темата: 51
24.02.2024
24.02.2024
28.04.2023
12.10.2022
05.07.2022
12.06.2022
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 11.12.2020 г.
+2
 
 
саде локо саде коко ! да са връща Коко и да ги почвами
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: