Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Стефан на Гала сваля жени в интернет с еротични съобщения
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:53 / 01.11.2019Коментари (0)694
©
Стефан Николов, който стана популярен покрай връзката си с водещата Гала, задява други жени зад гърба на официалната си половинка, издават светските клюкари.

Бизнесменът използвал всяка възможност, за да сваля засукани мадами и да пробва късмета си с тях. В ухажването той залагал най-вече на чара си, но прибягвал и до други хитри тактики.

Риалити звездата от последния сезон на "ВИП Брадър" от години притежава пчелни кошери и продава мед. На по-атрактивните си клиентки Стефан предлагал специална отстъпка от цената и лична доставка на стоката по домовете, твърдят дами, които се получавали подобни предложения от него. Тази оферта обаче важела само за хубавиците, които хващали окото му. За по-невзрачните не била в сила.

"Преди седмици писа на една от най-добрите ми приятелки, която изглежда много атрактивно. Запознали се във Фейсбук. Стефан й прати откровено еротично съобщение, което гласеше: "Моят мед е много, много сладък. Направо взривява отвътре! Можеш да го опиташ – дълго няма да спреш да го ближеш. Мога да ти предложа лична доставка до дома – разбира се, дискретно". Тя бе учудена, че без да се познават добре, й отправя подобни недвусмислени покани", разкрива пред "Уикенд" млада столичанка.

Дали някоя от дамите е поддала на флиртовете му не е ясно, ала Стефан Николов не се отказвал да пробва номера с меда във всеки удобен момент. Близки до бизнесмена твърдят, че дългогодишната му партньорка Гала вече му била омръзнала – все още я обичал по свой начин, но имал нужда и от разнообразие. Разликата във възрастта им също оказвала влияние. Блондинката вече е на 52 и е с цели 11 лета по-възрастна от мъжа си, който все по-често се заглеждал по младите красавици.

За да не изгуби Стефан, водещата прави всевъзможни корекции във визията си и се старае да изглежда добре за него. Тя редовно опъва бръчките по лицето си с ботокс и филъри, а бюста си е повдигала със силиконови импланти. Това обаче не било достатъчно за Николов – през последните години семейният живот с Гала явно му е доскучал и започнал да търси забавления встрани, докладват хора от обкръжението му.

Плевенчанката, която е част от детективския панел в шоуто "Маскираният певец", има право да се съмнява във верността на мъжа си, защото някога връзката им също започна като извънбрачна авантюра. Преди 10 години Стефан се залюби с Гала, докато още бе обвързан с бившата си съпруга Росица.

Той заряза огорчената жена с бебе на ръце, за да се хвърли в обятията на тв звездата, макар че по думите му изневярата не била причина за разпада на брака му. Запознати с историята обаче са категорични, че се е развел именно заради водещата, а по време на най-бурните им скандали Росица пожелала на съперницата си някой ден да изпита болката от изневярата на свой гръб.

Още по темата: общо новини по темата: 922
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/154 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Почина сливенският митрополит Иоаникий
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: