Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Еколози нападнаха Алекс Сърчаджиева, завихря се грандиозен скандал
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:46 / 23.07.2019Коментари (1)778
©
Скандал се завихри между еколози и екипа на най-новото риалити предаване у нас, заедно с водещата Алекс Сърчаджиева. След като в социалните мрежи бяха публикувани снимки на унищожени гори в Странджа, от "Игри но волята“ отвърнаха на удара.

Те обявиха, че сами са се погрижили за чистотата на плажа, на който снимат и са изнесли огромен брой отпадъци. 24 души участват в шоуто, чиито снимки започнаха преди броени дни.

Тази сутрин Нова телевизия показа на морската арена на “Игри на волята: България", откъдето водещата Алекс Сърчаджиева обяви за първи път броя на участниците. И сподели вълнението си от първите снимачни дни.

“Участниците ни са наистина страхотни! Това са хора с качества на супер смелчаци: силна воля, издръжлив и пъргав ум, овладяни емоции. Битката между тях ще бъде състезание, каквото зрителите отдавна не са виждали" – сподели в ефира водещата на формата.

В състезанието участват 3 отбора, които постоянно се борят за по-добри условия на живот. Единият отбор отвоюва привилегията да живее в лукс.

Вторият работи за поминъка си като рибарска бригада а третият е захвърлен на безлюден плаж, където оцелява сякаш след морско корабокрушение.

“Игри на волята: България" е мащабна продукция, която се снима на 10 различни локации – едни от най-красивите места по крайбрежието на Черно море, с екип от 130 души. Световният телевизионен формат е създаден в Колумбия, откъдето за снимките му в България пристигна консултантът Хуан Розалес. Той има над 10-годишен опит в телевизионните състезания и е участвал в снимките на 30 различни сезона от “Игри на волята".

"Всяка държава прави своя интерпретация на формата. Моята задача е да следя, че се спазват основните елементи, които го правят уникален. Сигурен съм, че даваме началото на нещо голямо в България“, споделя Хуан.

По съвет именно на колумбийските създатели, с които българският продуцентски екип дълго обсъжда първото място за снимки, изборът на родното ни Черноморие в уникалното му съчетание с мистична Странджа успява да надделее над екзотични дестинации като Мароко и Латинска Америка.

“Този формат можеше да се снима навсякъде по света, но ние избрахме България. Защото е най-красивата страна в региона. Защото има толкова непознати кътчета, с които трябва да се гордеем, защото има магия, която искаме да споделим с всеки българин, пише Хотнюз. Затова сме в Странджа – земя, с която корените ни са дълбоко свързани.

И в участниците ще видим качествата, с които нацията ни се отличава – силен дух, издръжливост и, разбира се, обич към историята и вековните традиции.

Освен това, темата за опазването на околната среда и хармоничното съжителство между хора и девствена природа ще са акценти в съдържанието на предаването.

Екипът ни сам изяви желание да почисти плаж "Листи" и изнесохме над 30 чувала битoви отпадъци“, завършва водещата на "Игри на волята: България“ Алекс Сърчаджиева.

Още по темата: общо новини по темата: 1098
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Поредният бълвоч. От сега са готови да оповестят колко е пораснал рейтинга на тази телевизия. А тази ... как се казваше... Сърчаджиева още ли я лансират? Не случайно се отказаха от нея и Ники и Петя.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Олиото стигна цената на зехтина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: