Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Участници съдят шоуто "Женени от пръв поглед"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:59 / 07.06.2019Коментари (2)1359
©
Очакванията за чудо в предаването "Женени от пръв поглед" не се изпълниха и във втория му сезон. Риалитито, което събира непознати и ги задомява, се оказа пълен провал. В него, вместо с първа среща, двойките, които не знаят дори имената си, започват връзката си по възможно най-нетрадиционния начин – в гражданското. 

Въпреки че първият сезон през пролетта на 2015 г. претърпя пълно фиаско, през март тази година продуцентите на българската версия на риалити шоуто "Married at first sight" стартираха още един сезон. И отново брачните специалисти удариха на камък с избора си. От 7 младоженци, които участваха в двата сезона на предаването, нито една двойка не е останала заедно, научи "Уикенд". 

Според източници от кухнята му, смелчаците да сключат брак с абсолютно непознат човек пред камерите на Нова телевизия били изключително малко. На кастингите брачните специалисти се оказали пред мисия невъзможна да изберат подходящите един за друг хора сред малцината записали се. След като установили, че трудно ще намерят съвместими двойки, те наблегнали на сеира и високия рейтинг.

Независимо от усилията на екипа от социолози, психолози и един астролог, семействата и в двата сезона предпочели да се разделят след края на предаването. По договор никой от участниците нямал право да откаже да се бракува. В противен случай дължал тлъсти неустойки, затова всички младоженци си казали "да". Когато заживели заедно обаче, настъпил пълен кошмар за тях. 

Източници на "Уикенд" разкриха, че част от участниците вече са се консултирали с адвокати и подготвят съдебна битка срещу продуцентите заради уронване на престижа им в шоуто. Вече имало заведени две дела срещу шоуто. 

Във втория сезон мачмейкърите бяха сменени с нови, но провалът бе още по-грандиозен. Сред специалистите по брачни взаимоотношения бе и бившата изгора на Слави Трифонов – психоложката Магдалена Ангелова. В коментарите си в социалните мрежи феновете на шоуто бяха категорични, че не само Маги, но и останалите нейни колеги трябва да си скъсат дипломите. 

Драмата при една от двойките стигна до там, че фенове на предаването съветваха младоженката Таня да съди продуцентите. Те недоумяваха как е възможно психолози с дългогодишен опит да не разпознаят скрития тиранин Светозар. Преборилата се с тежката диагноза рак на гърдата преди 2 години треньорка по художествена гимнастика бе подложена на огромен стрес заради несполучливия избор на съпруг.

Младоците от различни религии Ивана и Мерал, първоначално показаха, че се харесват и дадоха шанс на връзката си. Уви, различният начин на живот на изгряващата фолк звезда от София и финансистът от Добрич, се оказа фатален за брака им. Според запознати, младата за брак певица се записала за участие в шоуто само, за да си направи пиар. Макар че обявиха, че окончателното им решение е да останат заедно, след предаването Ивана и Мерал се разделили. 

При третата двойка - Василена и Никифор, емоциите взеха превес още в сватбения им ден. Шокът на претенциозната булка от първата си среща с младоженеца, вдигна рейтинга на предаването. 42-годишният Никифор изобщо не отговори на високите изисквания на Василена. Претенциозната булка бе разочарована от вида и социалния статус на избраника й и при виковете на гостите "горчиво" му позволи да я целуне, но само по бузата. Първа брачна нощ нямало. Отношението на самотната майка към Никифор отприщи вълна от гневни коментари в интернет.

Според зрителите на Нова телевизия, психолозите на предаването били за бой, тъй като събрали абсолютно несъвместими участници. Разглезената самотна майка Василена търсела заможен и добре поддържан мъж с престижна професия, а брачните експерти й избрали стар ерген, който не отговарял на нито едно от изискванията й. 

"Събрали са ги само за рейтинг. Всички говорят само за тяхната двойка, а епизодът с Никифор и Василена има най-много гледания", коментираха във форумите зрители на шоуто. Родителите й, които я подсигурили с апартамент, я заплашили, че ще си вземат жилището обратно, ако остане с неудачника Никифор. Семейството бе изпратено на меден месец в Кипър, но през цялото време се джафкаха като куче и котка пред камерите на Нова телевизия. В крайна сметка, новосформираната фамилия не издържа дълго и се разпадна. 

Заради провалът на двойката, продуцентите заснели още една двойка – тази на 41-годишния пеещ масажист Михаил Гроздев и 36-годишната продавачка Юлия Желева. Зрителите силно се надяваха последното събрано семейство най-накрая да се окаже успешно и да остане заедно. Претенциозната булка обаче намери куп кусури на добродушния Михаил и бе категорична, че нямат бъдеще заедно. Дори във финалния епизод, брачните специалисти не признаха, че са сгрешили в избора си. Експертите по любовни отношения се опитваха да убедят всички двойки, че с цената на много компромиси трябва да запазят брака си.

Още по темата: общо новини по темата: 1098
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това предаване е пълен провал. Понякога гледам едно американско шоу "90 дни до сватбата".Там в рамките на 3 месеца двойките се опознават, преценяват плюсовете и минусите от тяхната връзка и дали изобщо ще продължат. За мен това е много по-нормално и реално. А не от главата за краката.
0
 
 
Формата е апсурден и трябва да му се отнеме лиценза.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Задържаха кмета на Омуртаг Ешреф Ешрефов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: