Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Милен Цветков с изключително щедър жест към бившата си жена
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:38 / 01.04.2019Коментари (0)1420
©
Бившият телевизионер Милен Цветков, който има две деца от две различни жени, така и не случи на жена в този живот. Хапливият журналист обаче се оказа щедър мъж, който е подсигурил с имоти всяка от бившите си жени, пише Хотарена.

След развода си с бившата си съпруга Дана, от която има 22-годишна щерка Калина, кореняк софиянецът Милен кавалерски им отстъпил дома си. 52-годишният тв водещ се изнесъл да живее в друго жилище. Бившата му жена, с която сключил брак през 1995 г., отпрашила за Румъния, където започнала работа като мениджър от висш ранг на немската верига "Метро", а след това заминала за Германия. Преди 4 години дъщерята на Милен завършила Американското училище в Хага, а в момента се е установила в Грьонинген и вече е мома за женене.

След развода Цветков изтеглил солиден банков кредит, обезпечен с апетитен имот в топ центъра на столицата – на баровската ул. "Оборище", където собственост имат партийни величия от времето на соца, наследниците на индустриалци, няколко посолства и цял дипломатически пасаж. На №33 е домът на естрадната звезда Лили Иванова. Квадратният метър там се харчи около 1600 евро кв.м. Апартаментът на Милен от около 80 кв. м. струвал близо 128 000 евро или над 200 000 лв.

Преди 7 години Милен срещнал майката на второто си дете. Двамата с бившата масажистка Ивета Гоцова, която е с 20 години по-млада от него, се намерили в интернет сайт за запознанства. Любовта бързо пламнала помежду им. След като известно време бяха заедно, те се разделиха, като в интервю тогава Ивета казва, че двамата имали остри характери и държат на своята независимост. Това била и причината да си дадат почивка. Няколко месеца по-късно Ивета и Милен отново се събраха и дори се заговори, че са се сгодили, след като Цветков промени статуса си на "Сгоден" в социалните мрежи.

Двойката обаче предпочете да живее под един покрив без официален подпис в гражданското, въпреки че през лятото на 2012 г. на бял свят се появи общия им наследник Боян. Според близки до двойката, младата жена не издържала на тежкия характер на половинката си. Именно заради него няколко пъти го напускала, но после пак се връщала при него.

Въпреки че имотът, където живеели, все още не бил изплатен, Милен постъпил като истински джентълмен и се изнесъл, а оставил Ивета и 5-годишния им син Боян в него. Цветков все още продължавал да изплаща ипотеката, а за да се подсигури с ново жилище, отново теглил кредит. В момента бившият тв водещ обитавал апартамент в лъскава кооперация в кв. "Лозенец", разкриват негови съседи. Отношенията с бившата му половинка Ивета били цивилизовани и Милен прекарвал всяка свободна минута с малчугана. Неведнъж папараци са ставали свидетели как грижовният Милен взема хлапето от дeтска градина. След това баща и син се разхождат заедно в столичните градинки, а всяко лято Цветков и малкия Боян имат незабравима ваканция на морето.

Още по темата: общо новини по темата: 1098
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Близки издирват Димитър Малинов
Кабинетът "Денков - Габриел"
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: