Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Никита разкри срамна тайна за Златка!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:59 / 19.12.2018Коментари (0)1669
©
След края на "Биг Брадър Мост Уонтед“ Никита споделя, че разликата между първото й участие във формата и второто е, че преди години не е имала никакви очаквания. Тогава всичко е било неизвестно за нея.

"А очакванията ми с този сезон бяха свързани с това да се забавлявам истински, да се запозная с нови хора, да чуя различни гледни точки и най-вече да изляза от зоната си на комфорт“, разказва Джонсън пред "Шоу“.

Да има очаквания е била първата й грешка, а втората, че се е опитвала на всяка цена да се обяснява на другите и да търси приятелството им. След това е заработило изостреното й чувство за справедливост, особено след като е виждала съквартирантите си единствено в нападателната им светлина, а не толкова в положителната.

Никита признава, че в реалния живот не би отделила време, за да общува с част от съквартираните. С Джулиана Гани няма какво да си кажат, а темите, които моделката отваря, за Джонсън са отегчителни. Според нея Гани е изкарала ЯЯ като някакъв лош тип, спейки в леглото с тиган. "Той никога не е заплашвал никого, камо ли да е показвал, че трябва да се страхуваме от него. Но Джулиана така го изопачи, че той излезе черен“.

Според Никита Албена Вулева се е опитала да изкара друга страна от себе си – по-забавна и по-хуманна, но отново е затвърдила общото впечатление, че не обича хората, а интелигентността й не допринася с нищо за благото на групата.

Златка Райкова също се е опитвала да се изкара добра и готина, но според Джонсън не е успяла да прикрие истинската си същност. В доста от ситуациите плеймейтката се е държала с Никита така, че да се усеща, че я превъзхожда. В един момент чашата на Джносън преляла и затова е спретнала интригата с креватната афера на половинката й Борислав и русокоската:

"А в онзи момент преди години, когато е имала интимни отношения с Борислав, както стана ясно, тя е имала отношения и с трети човек… Златка искаше да се изтъкне, едва ли не, като барометър на всичко правилно. И в момента, в който ме засече с думите: "Вече прекаляваш!“, докато аз водех някакъв разговор с друг човек, просто чашата преля, казах си "Стоп“ и реагирах“...

За всички стана ясно, че Златка е слагала рога на самбиста Благой Иванов – Багата с Боби Ръгбиста, но кой друг визира още Никита?!

Външният вид на Никита за съквартирантите е бил любопитен и също обект на подигравки. За нея риалити формата е за сблъсък между характери, а не конкурс "Мис Свят“. "Външният ми вид може да интересува само мен, а това не означава, че съм удовлетворена от него или от грешките, които съм допуснала. Но темата за външния вид пак беше препратка към тях самите, за които явно той е много важен“.

Още по темата: общо новини по темата: 1098
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Задържаха кмета на Омуртаг Ешреф Ешрефов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: