Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Зуека спасява рейтинга на "Господарите"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:31 / 09.11.2018Коментари (0)2099
©
Срив в рейтинга на "Господарите на ефира" е върнал Васил Василев-Зуека като водещ в предаването заедно с Димитър Рачков.

След скандала с фалшивия побой над репортера Димитър Върбанов шоуто останало с толкова малко зрители, че се наложило да викат актьора по спешност да сменя Мария Игнатова. 

В последните дни "Господарите" събирали пред телевизорите по-малко от 300 000 души. Това било пълна катастрофа за предаването на фона на триумфалните близо 900 хиляди, които гледат "Шоуто на Слави", излъчвано по същото време от Би Ти Ви. Дългия се радвал на близо половината от всички българи пред телевизорите, докато "Господарите" стигали едва 17 на сто, писа "Уикенд“.

Доверието в предаването рязко спаднало след шашмите на репортера Върбанов, който инсценира, че е станал жертва на побой, за да придаде тежест на свое разследване в склад, съхраняващ храна с изтекъл срок на годност. Това се оказало пагубно не само за авторитета на шоуто, но и за неговия рейтинг. Екипът направил опит да върне позициите си, като връчи златни скунксове на самия Върбанов и на продуцента Джуди Халваджиян. Това обаче не помогнало. Последната отчаяна мярка била да върнат Зуека на екран. За самия него тази покана била добре дошла. Както е известно, от тази есен дъщеря му Девина учи в Лондон, заради което разходите му рязко скочили и нямало как да откаже допълнителна работа.

Халваджиян не виждали по-сигурен метод за привличане на зрители от Зуека в комбинация с Рачков. Това била най-рейтинговата двойка водещи на "Господарите", която се използвала във всички кризисни ситуации. Двамата комици били най-силното оръжие, което арменците успели да извадят срещу Слави. "Ако и това не подейства, нищо повече не може да се направи", смятат в предаването. 

След скандала с Върбанов самият Трифонов е обявил неофициална война на "Господарите", която води извън съдебните битки с тях, точещи се с години. Дългия вкара в предаването си скеч с Магърдич Халваджиян. Освен това не пропуска удобен случай да се подиграе с него и хората му, включително Зуека, който преди години му беше колега в "Ку-ку" и "Каналето". В медийните среди пък все по-упорито се мълви, че следващ сезон на "Господари на ефира" може и да няма.

Още по темата: общо новини по темата: 1098
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Задържаха кмета на Омуртаг Ешреф Ешрефов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: