Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ето кои влизат в новия "ВИП Брадър" освен Сузанита,и Орхан Мурад! Излъчват шоуто от две къщи!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:33 / 09.08.2018Коментари (18)2700
©
Мъже под чехъл и жени-господарки ще влязат във "ВИП Брадър" тази есен. За първи път риалитито ще излъчва не от една, а от две къщи. Първата ще бъде луксозно женско царство, а другата – бедняшка квартира за представителите на силния пол. От шоуто вече обявиха, че новият сезон ще мине под мотото "Женско царство". Мъжете ще бъдат изцяло подчинени на жените. Те ще готвят, чистят, перат и ще мият чиниите, докато дамите няма да имат право на никаква домакинска работа. Те само ще раздават заповеди и ще могат да наказват подчинените си, ако не ги изпълняват качествено. 

Преговорите на екипа с кандидат-участниците все още текат, но някои обитателите на къщата вече са ясни. Както "Уикенд" писа, първите, които са се съгласили, са спряганите за заклети врагове Нора Недкова и Валентин Кулагин. Освен това в шоуто със сигурност влизат Благой Георгиев-Джизъса и Орхан Мурад с дъщеря си Сузанита. 

Тази година в предаването най-накрая се очаква да влезе Ева от "Тоника". Тя се бе договорила за участие още през 2017-а, но в последния момент продукцията я смени с Маргарита Хранова. Да влиза в къщата напирал и един от малкото политици, които открито признават, че спят с мъже – Владо Кузов. Продуцентите го канели от години и най-накрая го навили да участва. От Нова обаче категорично отрязали тези мераци заради скандалните слухове около него. 

Голямата атракция тази година се очаква да бъде Черната вдовица Анита Мейзер. Тя на драго сърце ще влезе в къщата, за да закърпи личния си бюджет и да поизчисти мрачния си имидж на убийца на собствения си съпруг. Скандалната дама бе пусната под гаранция от пандиза, но за да влезе във "ВИП Брадър", се изисква специално съдебно разрешение. Такова все още не е получено. 

Все още текат преговори с Николета Лозанова, Ники Михайлов и Алисия. Любовният им триъгълник ще бъде интересен за зрителите, но най-вероятно поне единият от тримата ще откаже участие в риалитито. Очаква се това да бъде Алисия. Според тях, тя всяка година е ухажвана от продуцентите, но винаги им отказва и по всяка вероятност ще го направи и сега. Николета пък трябваше да влезе в къщата още миналата година, но бе отложено заради договор с Би Ти Ви, който забранява на бившата Мис Плеймейт да работи в други телевизии веднага след напускането си.

Сега обаче нямало пречки по пътя ѝ към риалитито, стига да договори подходящ хонорар. Участието на Ники Михайлов зависело от евентуалните му ангажименти като футболист. Засега се водели преговори и с Ивана, която обаче най-вероятно ще откаже на шоуто. Категоричен отказ са дали Васил Найденов и Антония Петрова, които почти всяка година получават покани, но системно ги отклоняват. Глория също обяви, че няма да влиза в къщата. Дъщеря ѝ Симона Загорова обаче най-вероятно ще се съгласи, ако успее да се договори да приличен хонорар.

Още по темата: общо новини по темата: 1098
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Все се надявах,че ще приключи завинаги тая гадост. рџ?¶
на 09.08.2018 г.
+1
 
 
Шоу за нискочели индивиди и възрастни хорица. Ако зависеше от мен бих го забранил., или поне не в този формат и тематичност.
0
 
 
Само пачи и кочове в това предаване ще има тази година.
0
 
 
Тази боза не я гледам,но като виждам кой ще влиза,може и екшъни,а и други сюжети да има...! :D
0
 
 
За съжаление всичките ученици го следят с възхищение. Според мен трябва да го забранят. Това е антикултура и антиживот.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Великден 2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Окръжният прокурор на Перник преби жена си
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: