Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Пирин чака отговор от Иван Цветков
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:19 / 09.07.2015Коментари (0)709
©
Управителят на новия член на "А" група Пирин Венко Попов коментира пред Канал 3 състоянието на отбора, селекцията и целите пред тима преди старта на първенстовото.

"При нас са много динамични нещата. По време на първенството, ако преценят треньорите, сме готови да привлечем нови футболисти.На този етап разполагаме с този отбор. Имаме нови имена, в сравние с миналата година. Искахме да привлечем Борис Галчев, но той предпочете ЦСКА. Преговаряме с още футболисти, защото на нас ни трябва опит и класа. Надявам се с много желание и много труд, и всеотдайност на нашите футболисти да покажем, че Пирин има място в "А" група. Нашата цел е тази година да се утвърдим в групата на майсторите, защото Благоевград е в задния ешелон на българския футбол. Нашият отбор на два пъти е фалирал. Трудно се гради, лесно се руши един отбор, затова от миналата година насам сме започнали да градим нещо ново, което надявам се вбъдеще, да покаже, че сме тръгнали в правилна посока и да постигнем нещо по-забележимо", заяви Попов

"За момента той си почива и не е решил дали ще продължи с футболната си кариера и дали ще я преустанови. Надявам се много да дойде и да помогне на отбора, защото всеки един футболист от неговата класа е добре плюс нашия отбор, добави управителят на Пирин.

Венко Попов коментира и проваления трансфер на Владислав Златинов, който започна подготовка с Пирин, но не се разбра с ръководството за финансовите условия и напусна тима.

"Не съвпаднаха нашите финансови условия с неговите изисквания и за това се разделихме на този етап".

"Времето ще покаже дали селекцията е правилна. Нашата идея беше отборът да бъде съставен само от момчетата от нашия регион, но на този етап не се получава и затова търсим хора отвън, които ще свършат работа в "А" група", каза още Попов.

"Много трудно ще ни бъде да запазим мястото си в "А" група. С много труд и всеотдайност на всеки от екипа се надявам да запазим мястото си в "А" група тази година и да започнем да разчитаме на все повече хора от детско-юношеската школа и Пирин да стане един отбор, който е спокоен за своето бъдеще, да гради футболисти, и после да ги продава в чужбина директно", добави управителят на "орлетата".

Още по темата: общо новини по темата: 43
06.10.2015
09.09.2015
09.09.2015
08.09.2015
30.07.2015
29.07.2015
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Пирин загуби от 10 врачани в Благоевград
Акционерно дружество предлага да поеме управлението на ФК Пирин Благоевград
Пирин и Черно море не се победиха в Първа лига
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: