Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ал Бано проговори за раздялата с Ромина Пауър
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 22:27 / 23.07.2023Коментари (0)367
©
Легендата на италианската естрада Ал Бано Каризи мечтае да отново да се изяви на сцената на фестивала Сан Ремо, но като солист.

"Роден съм солист и ще умра като солист“, заявява певецът, който е участвал в събитието 15 пъти, 10 като солист и пет пъти като част от дуетна двойка с бившата си съпруга Ромина Пауър.

В интервю за вестник "La Repubblica" известният италианец коментира актуалните теми по света, личния си живот и предизвикателствата, които му поднася съдбата.

Ал Бано Каризи не остана безучастен към ужаса на войната, като призова за мир в Украйна и решаване на войната с дипломатически средства. 

"Трябва да сложим край на тази война!. Не може да спим спокойно, знаейки, че там стрелят и че децата не могат да бъдат спокойни, да имат свой дом и да растат нормално, защото бомба може да падне всеки момент. Путин е най-силният, силата да има мир или не е в неговите ръце. Бих искал Путин отново да стане човека, когото познавах - човек, който беше най-западният от руснаците, истински любител на западната култура“, споделя Ал Бано.

Той призовава премиерката на Италия Джорджа Мелони да намери дипломатическо решение.

"Единственото решение е всички правителства да седнат, за да начертаят пътя, който води към мира. Ако помогнем на онези, които хвърлят бомби, тази война никога няма да свърши", коментира той. 

Междувременно клюките около личния му живот продължават с пълна сила, въпреки че той вече е над 80-годишен. Ал Бано признава, че се чувства много "раздразнен“ от това болезнено любопитство към романтичните му трепети. 

"В моето семейство думата развод никога не е съществувала! Аз бях първият, който се разведе, защото трябваше да приема нуждите на бившата си съпруга (Ромина Пауър, бел.ред.), която направи своя избор", обяснява Каризи и добавя: “Никога не бих разделил семейство си, но уважих всички решения на Ромина, включително и това нашият дует да се разпадне“.

"Ако хората искат Ромина и аз да пеем заедно, аз го правя с удоволствие. Радваме се на отлични отношения - професионални и човешки, тъй като тя е майка на четирите ми деца", разказва Ал Бано и разкрива детайли за връзката си с Лоредана Лечисо: “Тя е мой партньор, живея с нея, тя ме дари с още две деца". 

Наскоро в италианските медии се появиха спекулации, според които Ал Бано и Лоредана са сложили край на романса си, но изпълнителят отрече тези слухове.  

“Вестниците трябва да спрат да правят сензации от глупости. С Лоредана сме заедно от 2001 г., живеем под един покрив, създадохме семейство заедно. Стига с тези баровски клюки", призова Ал Бано Каризи.

Още по темата: общо новини по темата: 5829
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Великден 2024 г.
Изчезна 12-годишно дете от Перник
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: