Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Изгонили Грахич от екипа на Слави заради Невена Цонева?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:45 / 10.07.2023Коментари (2)294
©
Откакто напусна екипа на Слави Трифонов, бившата беквокалистка на "Ку-ку бенд" Цветелина Грахич потъна в забвение. Босненката имаше амбиции да гради самостоятелна кариера, но без подкрепата на Дългия, плановете й останаха неосъществени. Тя пусна няколко песни, ала те не успяха да се превърнат в хитове. Изпълнителката сподели в ефира на Нова тв, че цели 4 години е била в тежка депресия. Едва наскоро е успяла да си стъпи на краката и да продължи напред. 

Цветелина разкри, че отношенията й с "Ку-ку бенд" не са приключили по взаимно съгласие, а е била безцеремонно уволнена. Тя твърди, че така и не е разбрала защо се е стигнало до отстраняването й.

"Имахме концерт и обърках две фрази от песента "Притури се планината". След това Евгени Димитров-Маестрото дойде при мен и ми съобщи, че се разделяме. Голямото овикване започна, а грешката ми не беше фатална, защото още на сцената се усетих и се поправих", разказа Грахич със сълзи на очи. И допълни, че едва ли само това е причината за нейното уволнение. Тя смята, че от ръководството са използвали дребното недоразумение като повод да я махнат. По думите й Слави нямал отношение към уволнението й. Грахич намекна, че решението е било взето от Маестрото, но всъщност друг човек е направил интригата.

Според източник на "Уикенд", Грахич е била освободена по настояване на Венелин Венков, който пък впоследствие набута жена си Невена Цонева за беквокалистка на нейно място. Маестрото, който му е близък приятел, не възразил. Финалното решение взел Слави Трифонов. Той подкрепил Маестрото и Венко и разпоредил: "Тази да изчезва веднага!"

Това, което Цветелина Грахич не сподели в интервюто си пред Мондьо обаче е, че няколко пъти си е позволила да закъснее на репетиции за шоуто, което никога не се толерирало в екипа на Слави Трифонов. Иначе талантливата босненка редовно идвала и пияна на участията на бенда, което вбесило и Дългия, и Маестрото. Няколко месеца преди да изхвърчи от оркестъра, Евгени Димитров провел разговор с нея и настоял тя да бъде по-сериозна и отговорна и никога да не закъснява.

Проблем били и злоупотребите й с алкохол, които били публична тайна в онези години. Почти всеки ден Цветелина се явявала "на градус" и недоспала. Именно затова и музикантите побеснели, когато тя объркала текста на песента "Притури се планината". "Ти пак си била пияна и дрогирана, сигурно затова не можеш един текст да запомниш", крещял й Маестрото след злополучния концерт, който се оказва и последен в кариерата й с "Ку-ку бенд".

"Винаги съм мислела, че сама си избрала да си тръгнеш. Бъди смела и не спирай да пееш!", подкрепят я музикални фенове в социалната мрежа.

След раздялата си с "Ку-ку бенд" босненката изпаднала в много тежка депресия, която продължила 4 години. Всяка нощ си лягала със сълзи на очи и не знаела какво да прави с живота си. Опитала се да продължи кариерата си като самостоятелен изпълнител и подписала договор с продуцента Николай Пашев, който продуцираше и трагично загиналия Денис Теофиков. Грахич сподели, че шефът й се държал ужасно с всичките й колеги. С нея бил по-умерен, но въпреки това, интересите им се разминали. Обикновено продуцентът крещял по артистите, обиждал ги, забранявал им дори да се снимат с фенове.

"Пашев за мен е един мечтател, има прекалено големи амбиции, които няма как да се реализират в България", коментира Цветелина. Именно заради грубото отношение на Николай тя прекратила договора си с него.

"Зад бунтарската ми визия и всички татуировки всъщност стои една естествена, ранима и свободна жена, която много малко хора познават такава, каквато е. Аз съм артист и няма как са показвам всичко от личния си живот, но сега се осмелих да покажа малко повече", откровена е бившата беквокалистка на "Ку-ку бенд".

Ако не друго, то поне здравето й вече е стабилно. защото е успяла да пребори анорексията, която я измъчваше дълго време. Неотдавна Цветелина имаше вид на торба с кокали, бузите й бяха хлътнали, а тялото й - изпито, но подобрението й вече е налице.

След неприятната раздяла с "Шоуто на Слави" изпълнителката отслабна драстично заради стреса и проблемите с кариерата. Когато започна да се изявява по телевизията, тя беше пухкаво и усмихнато момиче, но после достигна критичните 40 килограма. Запознати издават, че пафкала по две кутии цигари на ден и съвсем спряла да се храни, с което много разтревожила близките си. Майка й даже настоявала да отидат заедно на лекар, ала певицата изпадала в ужас само като чуе за доктори. Тя лъжела роднините си, че се чувствала добре и отказвала да посети специалист.

Единствено приятелят й Кристиян Шаламанов успял да я измъкне от емоционалната дупка. С него са заедно от 10 години и той винаги е бил най-голямата й подкрепа. Благодарение на него започнала да яде нормално и достигнала здравословната норма от 52 килограма. Грахич положила много труд и големи усилия, за да преодолее хранителното си разстройство, защото осъзнала, че изходът може и да е фатален.

За гаджето на певицата се знае, че е от ромски произход и е музикант като нея. Всъщност, именно връзката й с него започнала много да дразни колегите й от "Ку-ку бенд". "Какво правиш с този циганин? Той ще те завлече на дъното", казал й безцеремонно един от шефовете на бенда. През цялото време Грахич била засипвана с обиди от останалите музиканти, които в лицето й я наричали "циганската булка". Цветелина признава, че любовта й с талантливия ром е една от причините между нея и "Ку-ку бенд" да припламнат първите по-остри искри на напрежение.

Двамата с Кристиян се сгодиха преди няколко години, но все още не са насрочили дата за сватбата. Певицата казва, че много иска деца и със сигурност ще сключи граждански брак с любимия си, но не желае големи тържества с много гости. "Баща ми е мюсюлманин и също държи да живея в брак с партньора си", сподели татуираната изпълнителка. Признава обаче, че няма да направи голяма сватба. "То нямаме и много приятели, повечето хора се отдръпнаха от мен", усмихва се тъжно Грахич.

Още по темата: общо новини по темата: 5829
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Е,...хем закъснявала, хем бъркала текстовете на песни,...ама то така не става! А и аз лично, не намирам кой знае какъв голям талант! Да, Невена Цонева и като визия, и като глас, като сценично поведение е много по-висока класа! Нека всеки да си знае мястото!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
България в еврозоната
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Олиото стигна цената на зехтина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: