Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Иво Димчев плаща по 200 лева на двама от публиката си, ако чисто голи се преструват, че правят секс
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:14 / 24.03.2023Коментари (0)427
©
"БеГе РаЗ ДвА ТрИ“ е името на новия концерт-спектакъл на Иво Димчев, който имаше премиера преди седмица в клуб Строежа. "Шоуто е с лековит характер. В него има любими откъси от моите спектакли  "Som Faves“, "Лили Хендел“, "P project“, "Facebok theatre“, "I-cure“, "Selfie concert“, "In Hell with Jesus“ и "Avoiding Delifeath“, които съм имал удоволствието да играя по целия свят през последните 15 години.

Включил съм и избрани текстове от книгата ми "Лирика и Педератуси“. И разбира съм подбрал най-доброто от моите български, английски и руски  песни“, споделя Иво Димчев. Любопитното е, че за първи път негов спектакъл е изцяло на български език. Представлението е забранено за лица под 18 г. Някои от песните Иво ще изпълни в компанията на поне трима зрители, които ще си правят селфи видеа с него, препратка към много популярния му в чужбина "Селфи концерт“. На сцената ще звучат избраните му хитове "Баница“, "Водка“, "Леден дъжд“, "Пушкин“, "Момина свиня“, "Старост нерадост“, "Еротик стар“ и "Шкембе чорба“.

Провокацията е заложена и в новото шоу на популярния български артист. Двама от зрителите имат възможност да изкарат по 200 лв. за 3 минути, ако чисто голи се преструват, че правят любов, докато Иво пее хита си "Водка“. Тази сцена Димчев заема от неговия спектакъл "P Project“ от 2012 г., в който той плаща на хора от публиката да извършват различни действия: да пишат поезия, да танцуват хип-хоп, да пишат критики, да се целуват и да се преструват, че правят любов.

Зрителите, които гледат "БеГе РаЗ ДвА ТрИ“, ще трябва да гласуват с вдигане на ръка  и да разрешат определени дилеми, които Иво отправя към тях, като: Изберете с кого да правите любов – с Путин или с Далай Лама?;  Кое е по-добре, да си щастлив, богат или гениален?; По-добре ли е да си ядосан или самотен?; Кое е по-добре, да умреш във война или да умреш от Ковид?; Бихте ли променили за добро ДНК-то на новороденото си бебе?; Богат в Русия или известен в Китай?

Турнето на "БеГе РаЗ ДвА ТрИ“ ще акостира  на 24 март в Пловдив в "Bee Bop cafe“, на 25 март е в "Underground Lodge“ в Дупница, на 2 април ще се играе в Топлоцентрала в София, на 11 април ще е във ФКЦ-Варна, на 12 април гостува в клуб "Модерен театър“ – Бургас и на 17 април ще се играе в театър "Сълза и Смях“ в София.

След като приключи националното турне, през месец май Иво Димчев ще представи "БеГе РаЗ ДвА ТрИ“ на международна сцена и ще гостува в Бергхайм – Германия, Берлин, Прага и Тимишоара. Специално за своята публика в чужбина Димчев е адаптирал спектакъла на английски език.

Още по темата: общо новини по темата: 5831
17.05.2024 »
06.05.2024 »
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Световна черна хроника
Абитуриентски балове 2024
Почина сливенският митрополит Иоаникий
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: