Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Първият сезон на "Звездите в нас" май ще се окаже и последен
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:51 / 27.11.2022Коментари (0)346
©
Първият сезон на "Звездите в нас" в България май ще се окаже и последен, говори се в Нова телевизия. Шоуто, макар и доста приятно, така и не набра достатъчно голяма скорост, за да има следващо издание. За сметка на това зрителите настояват за "Маскираният певец" и предаването най-вероятно ще бъде върнато в ефир на телевизията. 

Единствената причина, заради която "Маскираният певец" е било свалено от програмата, е цената на шоуто, твърдят запознати. Както "Уикенд" не веднъж е писал, участниците в предаването получават хонорар за всяко свое излизане на сцената. Според слуховете, става въпрос за 1500 лева на вечер. Отделно от това са хонорарите на звездите в детективския панел, които трябва да разгадаят точно кой се крие във всеки костюм. Самите костюми също струват луди пари, а за гостуващите участници, които излизат на сцената извънредно с по една песен, също се предвиждат хонорари. Но инвестицията си заслужаваше, тъй като шоуто стана хит още с първия си епизод и до момента, в който телевизията го спря, генерираше огромен зрителски интерес.

В същото време "Звездите в нас", с което замениха "Маските", е доста по-евтино и това е основното му предимство. Участниците не са звезди, те или не взимат хонорари от предаването, или хонорарите им са символични, костюмите и гримът са доста семпли, по-сериозни разходи се правят единствено за хонорарите на членовете на журито – Софи Маринова, Тита, Виктор Калев и Дони. Бюджетът е свит и защото предаването е на запис, за разлика от "Маскираният певец", което се излъчва на живо. Именно защото "Звездите" се записва предварително, зрителите не могат да гласуват кои участници да продължат напред в състезанието. Гласува единствено публиката в залата по време на снимките. Хората масово и не без основание споделят мнение, че в предаването са набутани участници с връзки, двете дами в журито не са компетентни, а победителят не се избира честно. Подобен проблем нямаше нито в "Маскираният певец", нито в другото шоу за имитатори на продуцента Маги Халваджиян – "Като две капки вода". Заради това, че е на запис, "Звездите" изглежда твърде режисирано, което също дразни аудиторията. В крайна сметка резултатът е нисък рейтинг.

Говори се, че от Нова телевизия смятат да прекратят експеримента с предаването и обмислят завръщане на "Маскираният певец". Дали това ще стане през пролетта, на мястото на "Капките", или наесен, тепърва ще се реши.

Съдба, подобна на "Звездите в нас", имаше и друго иначе приятно шоу със същите водещи – Мария Игнатова и Ненчо Балабанов. Това е предаването "Пееш или лъжеш". То изкара само един сезон в ефира на Нова – през есента на 2016 г.

Още по темата: общо новини по темата: 5831
17.05.2024 »
06.05.2024 »
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абитуриентски балове 2024
Парламентарни избори 2024
Почина сливенският митрополит Иоаникий
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: