Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Вижте какво ще се случи довечера в "Ергенът"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:49 / 20.05.2022Коментари (0)344
Виктор със семейството си
Разтърсващ и изключително емоционален бе снощният предпоследен епизод на романтичното шоу "Ергенът“. Една от претендентките – Александра, реши да не приеме розата на Виктор и да напусне по собствено желание имението на любовта.

"Допуснах толкова много грешки и точно поради тази причина не исках да допускам последната, от която няма да има връщане назад. От последните ситуации в нашето прекрасно изживяване осъзнах, че аз не съм сигурна в чувствата на Виктор, защото, когато трябваше да застане до мен, той награди агресията с цвете. И съм толкова сигурна в решението си, както съм сигурна, че моят път тук приключи“, обяснява мотивите си Алекс. Решението й остави Виктор безмълвен, а Дениз и Виктория – изумени.

Тази вечер (20 май) от 21:00 ч. предстои големият финал на първия сезон на "Ергенът“, в който Виктор ще трябва да избере дамата на своето сърце – Дениз или Виктория. "Остават часове до края на приключението, което започнах преди три месеца. Имам силни чувства и към Дениз, и към Виктория, но ще трябва да се сбогувам с една от тях. Трудно ми е и не знам накъде ме дърпа сърцето“, споделя Виктор на прага на най-съдбоносното си решение.

За да му помогнат да направи най-добрия избор, първият "ерген“ на България е поканил в имението майка си, брат си и най-добрия си приятел. Майката на Виктор ще има възможност да поговори насаме и с двете претендентки за сърцето на сина си, а дали ще му сподели коя ѝ е направила по-специално впечатление, предстои да разберем тази вечер.

Зрителите ще станат свидетели и на последните индивидуални романтични срещи на Виктор с Дениз и Виктория, които може би ще му помогнат при взимането на решение. Каква ще бъде причината и двете да получат специална покана от Виктор да прекарат последната си вечер в имението му – отговорът в 21:00 ч. в "Ергенът“ само по bTV.

"Това мога да кажа с ръка на сърцето, че е най-романтичното пътешествие в живота ми. Само това, че се вълнувам толкова много, означава, че е изключително важен момент за мен. Обливат ме всякакви емоции, краката ми треперят, сърцето ми бие лудо – все едно ще изскочи, и… май съм влюбена.“, не крие вълнението си Дениз на прага на най-важната си среща с Виктор.

"Минути преди церемонията изпитвам изключително щастие, че бях тук и почувствах всички тези емоции. Изпитвам също така и надежда, че тази вечер с Виктор ще сме заедно, а няма да ни се наложи да бъдем разделени… надявам се той наистина да избере най-доброто за себе си. И смятам, че това добро съм аз!“, споделя Виктория малко преди да разбере решението на Виктор.

Коя ще е дамата, с която Виктор ще иска да продължи взаимоотношенията си и в реалността, и дали тя ще получи дългоочакваното предложение за брак и скъпоценния пръстен, инкрустиран с диаманти – отговорът тази вечер от 21:00 ч. в последния епизод от първия сезон на "Ергенът“ по bTV.

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Световна черна хроника
Абитуриентски балове 2024
Почина сливенският митрополит Иоаникий
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: